Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Guns N'Roses va lansa o carte pentru copii

După ce am aflat recent că formația lucrează la muzică nouă, acum aflăm o altă veste din partea trupei americane. Guns N'Roses a lucrat la crearea unei cărți pentru copii, ce va fi lansată în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.
Sweet Child O Mine 1 miliard vizualizari Guns N Roses 2019

Sweet Child O Mine 1 miliard vizualizari Guns N Roses 2019 │ FOTO: Guns N Roses

Cartea, intitulată "Sweet Child O'Mine", după cunoscuta melodie a formației, a fost scrisă în colaborare cu autorul James Patterson și ilustrată de Jennifer Zivion.

"Fiind un fan Guns N' Roses de multă vreme, am fost încântat să colaborez cu trupa pentru a aduce la viață cunoscuta lor piesă, în paginile cărții. <<Sweet Child O'Mine>> este o poveste despre care știu că cei mici vor iubi să o citească, iar părinții să cânte alături", a spus James Patterson, potrivit publicației People.

Coperta drăgălașă a cărții prezintă un bărbat ce are în spate o chitară. Ține de mână o fetiță și se plimbă pe un câmp plin cu flori colorate. Povestea este inspirată de aventurile a două fetițe - Maya și Natalia Rose - care au crescut călătorind cu trupa în turnee. Cele două sunt verișoare. Una este fiica managerului trupei, Fernando Lebeis, și cealaltă este fiica surorii lui Fernando.

Cartea "Sweet Child O'Mine" va fi lansată pe 1 septembrie. Momentan poate fi pre-comandată de pe Amazon, la prețurile de 9,99 $ (audiobook - Kindle) și 18,99$ (format fizic).

Copertă carte "Sweet Child O'Mine" (Amazon - captură ecran)

Copertă carte "Sweet Child O'Mine" (Amazon - captură ecran)

Recent, soția basistului Duff McKagan a mărturisit în cadrul unui interviu că trupa lucrează la noi piese și totul sună minunat.

"Voi spune că GN'R lucrează intens la chestii noi incredibile. Nu pot spune multe, dar am auzit câteva bucăți și sună destul de extraordinar. Vreau să răspândesc veștile bune, dar nu și cele detaliate, cred", a spus Susan Holmes McKagan.

Cel mai recent album lansat de Guns N'Rosese este "Chinese Democracy" (2008), dar fără contribuția lui Slash și Duff.

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Părintele muzicii electronice şi cofondatorul Kraftwerk Florian Schneider a murit la 73 de ani

Florian Schneider poate fi considerat unul dintre părinţii muzicii electronice, activ în acest gen muzical timp de 5 decenii. Artistul,...

Închide