Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Grimes explică de ce ea și Elon Musk au ales numele "X Æ A-12" pentru copil

Grimes și Elon Musk au devenit de curând părinții unui băiețel, vestea bucurând fanii de pretutindeni. Numele ales de cuplu pentru bebeluș a stârnit, totuși, confuzie, mulți întrebându-se cum se pronunță și ce înseamnă "X Æ A-12". Pentru a pune punct speculațiilor, Grimes a detaliat într-un tweet la ce s-au gândit ea și Elon când au optat pentru acest nume nu tocmai comun.
Elon Musk / Grimes

Elon Musk / Grimes

Deși unii fani concluzionaseră deja că "X Æ A-12" însemnă fie "Ash", fie "Sasha", Grimes a dat peste cap aceste descifrări, oferind publicului adevărata semnificație a acestui nume.

Potrivit artistei, X se referă la o variabilă necunoscută, Æ este ortografia elfilor pentru AI (Artificial intelligence / Inteligență artificială), iar A-12 face referire la precursorul lui SR-71, aeronava preferată a cuplului: "Fără arme, fără apărare, doar viteză. Excelent în luptă, dar non-violent". A-ul vine și de la "Archangel", piesa preferată a lui Grimes de la trupa Burial.

Semnificația numelui "X Æ A-12"

Evident, această explicație nu înlătură posibilitatea ca Grimes și Elon Musk să joace o farsă și să inventeze această notație doar pentru a păstra numele bebelușului secret. Până la urmă, în ciuda acestei semnificații elaborate, numele este în continuare dificil spre imposibil de pronunțat. Publicul se poate delecta, totuși, cu primele fotografii ale băiețelului, inclusiv una în care Elon îl ține în brațe pe X Æ A-12.

Grimes și Elon Musk sunt împreună din 2018, artista canadiană anunțând în luna ianuarie că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului, Elon având alți 5 copii din prima sa căsnicie, cu scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher, a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului "Visions". Discul a inclus single-urile "Genesis" și "Oblivion" și a primit în 2012 premiul Juno pentru "Cel mai bun album electronic al anului". Artista are în discografie cinci albume de studio, cel mai recent, "Miss Anthropocene", fiind lansat în februarie 2020.

De pe acest ultim material au fost extrase cinci single-uri, cel mai recent fiind "Delete Forever", o compoziție cu influențe folk, britpop și dance. Versurile sunt inspirate de moartea mai multor prietene ale artistei, ce s-au stins din viață din cauza dependenței de opioide.

Elon Musk a cochetat și el de curând cu muzica. La începutul lunii februarie, excentricul miliardar a lansat prima sa piesă, o compoziție EDM intitulată "Don't Doubt Ur Vibe".

Citește mai multe despre Elon MuskGrimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daniel Radcliffe le-a citit fanilor de acasă primul capitol din "Harry Potter și Piatra Filosofală" - AUDIO

Nici măcar carantina nu poate opri magia universului Harry Potter. Prima carte din serie a început ieri să fie citită...

Închide