Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Grimes explică de ce ea și Elon Musk au ales numele "X Æ A-12" pentru copil

Grimes și Elon Musk au devenit de curând părinții unui băiețel, vestea bucurând fanii de pretutindeni. Numele ales de cuplu pentru bebeluș a stârnit, totuși, confuzie, mulți întrebându-se cum se pronunță și ce înseamnă "X Æ A-12". Pentru a pune punct speculațiilor, Grimes a detaliat într-un tweet la ce s-au gândit ea și Elon când au optat pentru acest nume nu tocmai comun.

Publicat

pe

Elon Musk / Grimes
Elon Musk / Grimes

Deși unii fani concluzionaseră deja că "X Æ A-12" însemnă fie "Ash", fie "Sasha", Grimes a dat peste cap aceste descifrări, oferind publicului adevărata semnificație a acestui nume.

Potrivit artistei, X se referă la o variabilă necunoscută, Æ este ortografia elfilor pentru AI (Artificial intelligence / Inteligență artificială), iar A-12 face referire la precursorul lui SR-71, aeronava preferată a cuplului: "Fără arme, fără apărare, doar viteză. Excelent în luptă, dar non-violent". A-ul vine și de la "Archangel", piesa preferată a lui Grimes de la trupa Burial.

Semnificația numelui "X Æ A-12"

https://twitter.com/Grimezsz/status/1257836061520101377

Evident, această explicație nu înlătură posibilitatea ca Grimes și Elon Musk să joace o farsă și să inventeze această notație doar pentru a păstra numele bebelușului secret. Până la urmă, în ciuda acestei semnificații elaborate, numele este în continuare dificil spre imposibil de pronunțat. Publicul se poate delecta, totuși, cu primele fotografii ale băiețelului, inclusiv una în care Elon îl ține în brațe pe X Æ A-12.

Grimes și Elon Musk sunt împreună din 2018, artista canadiană anunțând în luna ianuarie că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului, Elon având alți 5 copii din prima sa căsnicie, cu scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher, a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului "Visions". Discul a inclus single-urile "Genesis" și "Oblivion" și a primit în 2012 premiul Juno pentru "Cel mai bun album electronic al anului". Artista are în discografie cinci albume de studio, cel mai recent, "Miss Anthropocene", fiind lansat în februarie 2020.

De pe acest ultim material au fost extrase cinci single-uri, cel mai recent fiind "Delete Forever", o compoziție cu influențe folk, britpop și dance. Versurile sunt inspirate de moartea mai multor prietene ale artistei, ce s-au stins din viață din cauza dependenței de opioide.

Elon Musk a cochetat și el de curând cu muzica. La începutul lunii februarie, excentricul miliardar a lansat prima sa piesă, o compoziție EDM intitulată "Don't Doubt Ur Vibe".

Trending