Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Grimes și Elon Musk au schimbat numele fiului lor

Cel mai comentat și analizat nume din presa ultimelor zile a suferit modificări. Grimes și Elon Musk au fost nevoiți să schimbe numele X Æ A-12, ales pentru primul lor copil.
Elon Musk / Grimes

Elon Musk / Grimes

Modificarea nu este una substanțială, cuplul schimbând numai cifrele arabe în cifre romane, numele X Æ A-12 devenind astfel X Æ A-Xii. Această schimbare, anunțată de Grimes pe Instagram, nu are de-a face cu preferințele personale, ci a fost necesară pentru a respecta legile statului California.

"Drăguț! Am eliminat cifrele pentru a fi în acord cu legile din California. Numere romane. Arată mai bine, să fiu sinceră", a detaliat Grimes.

Potrivit legii californiene, numele care apare în certificatul de naștere trebuie să fie scris folosind cele 26 de litere din alfabetul limbii engleze, apostroful și liniuțele fiind permise.

Cum se pronunță numele bebelușului lui Grimes și Elon Musk

Numele se pronunță Ex Ash A Twelve, iar semnificația sa a fost detaliată de Grimes într-un tweet. Bunica Maye Musk a simplificat numele micuțului, spunându-i pur și simplu X.

Elon Musk și Grimes au devenit părinții unui băiețel la începutul lunii mai. Vestea a fost făcută publică de către Elon Musk printr-o postare pe Twitter, prin care a anunțat că mama și copilul se simt bine. La cererea fanilor, Elon a făcut publice primele fotografii cu băiețelul, inclusiv una în care fondatorul Tesla îl ține în brațe pe X Æ A-Xii.

Grimes și Elon Musk sunt împreună din 2018, artista canadiană anunțând în luna ianuarie că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului, Elon având alți 5 copii din prima sa căsnicie, cu scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher, a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului "Visions". Discul a inclus single-urile "Genesis" și "Oblivion" și a primit în 2012 premiul Juno pentru "Cel mai bun album electronic al anului". Artista are în discografie cinci albume de studio, cel mai recent, "Miss Anthropocene", fiind lansat în februarie 2020.

Elon Musk a cochetat și el de curând cu muzica. La începutul lunii februarie, excentricul miliardar a lansat prima sa piesă, o compoziție EDM intitulată "Don't Doubt Ur Vibe".

Citește mai multe despre Elon MuskGrimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Floyd a lansat un playlist ce include versiuni nemaiauzite până acum

În ultima vreme, trupe și artiști au început să difuzeze concerte din arhivă, show-uri memorabile sau playlist-uri, pentru a le...

Închide