Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Grimes și Elon Musk au schimbat numele fiului lor

Cel mai comentat și analizat nume din presa ultimelor zile a suferit modificări. Grimes și Elon Musk au fost nevoiți să schimbe numele X Æ A-12, ales pentru primul lor copil.

Publicat

pe

Elon Musk / Grimes
Elon Musk / Grimes

Modificarea nu este una substanțială, cuplul schimbând numai cifrele arabe în cifre romane, numele X Æ A-12 devenind astfel X Æ A-Xii. Această schimbare, anunțată de Grimes pe Instagram, nu are de-a face cu preferințele personale, ci a fost necesară pentru a respecta legile statului California.

"Drăguț! Am eliminat cifrele pentru a fi în acord cu legile din California. Numere romane. Arată mai bine, să fiu sinceră", a detaliat Grimes.

Potrivit legii californiene, numele care apare în certificatul de naștere trebuie să fie scris folosind cele 26 de litere din alfabetul limbii engleze, apostroful și liniuțele fiind permise.

Cum se pronunță numele bebelușului lui Grimes și Elon Musk

Numele se pronunță Ex Ash A Twelve, iar semnificația sa a fost detaliată de Grimes într-un tweet. Bunica Maye Musk a simplificat numele micuțului, spunându-i pur și simplu X.

Elon Musk și Grimes au devenit părinții unui băiețel la începutul lunii mai. Vestea a fost făcută publică de către Elon Musk printr-o postare pe Twitter, prin care a anunțat că mama și copilul se simt bine. La cererea fanilor, Elon a făcut publice primele fotografii cu băiețelul, inclusiv una în care fondatorul Tesla îl ține în brațe pe X Æ A-Xii.

Grimes și Elon Musk sunt împreună din 2018, artista canadiană anunțând în luna ianuarie că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului, Elon având alți 5 copii din prima sa căsnicie, cu scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher, a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului "Visions". Discul a inclus single-urile "Genesis" și "Oblivion" și a primit în 2012 premiul Juno pentru "Cel mai bun album electronic al anului". Artista are în discografie cinci albume de studio, cel mai recent, "Miss Anthropocene", fiind lansat în februarie 2020.

Elon Musk a cochetat și el de curând cu muzica. La începutul lunii februarie, excentricul miliardar a lansat prima sa piesă, o compoziție EDM intitulată "Don't Doubt Ur Vibe".

Trending