Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Gorillaz sărbătorește 20 de ani de istorie vizuală prin lansarea unui almanah

Au trecut mai bine de 20 de ani de la înființarea grupului Gorillaz, iar creatorii Damon Albarn și Jamie Hewlett sărbătoresc partea vizuală a proiectului cu un almanah cuprinzător ce va fi lansat în octombrie.
Gorillaz

Gorillaz

Almanahul Gorillaz, publicat de Z2 Comics, va conține peste 120 de pagini cu ilustrații color, realizate de Hewlett, incluzând noi opere de artă, jocuri, puzzle-uri și prima bandă desenată ce îi are ca protagoniști pe membrii trupei virtuale: 2D, Noodle, Murdoc Niccals și Russel Hobbs. De asemenea, sunt promise apariții ale oaspeților care au trecut prin mai multe momente marcante din istoria Gorillaz.

Ediția standard a cărții vine la pachet cu un CD al primului sezon din proiectul "Song Machine", care a cuprins până acum piese precum "Momentary Bliss" (feat. slowthai și Slaves), "Désolé" (feat. Fatoumata Diawara) și "Aries" (feat.Peter Hook și Georgia). Materialul "Song Machine" este format dintr-o serie de piese și videoclipuri, denumite "episoade". Acestea vor fi lansate pe parcursul anului 2020 și fiecare episod va beneficia de invitați surpriză.

Celelalte două versiuni ale almanahului beneficiază de mai mult conținut. Limitată la 6666 de exemplare, ediția "deluxe" supradimensionată este semnată de toți cei patru membri ai trupei animate și vine cu patru imprimeuri și o foaie cu stickere. Detaliile cu privire la ediția "super deluxe" sunt puține. Se știe că este limitată la doar 200 de exemplare, este semnată de însuși Hewlett și "va fi o piesă de artă specială în ambalaj unic", este menționat într-un comunicat.

"Fiecare fan al benzilor desenate și al animației a visat să vadă debutul unei benzi desenate marca Gorillaz. Artwork-urile, muzica și miturile, toate acestea se adaugă la ceea ce este destinat să fie una dintre cele mai sonore lansări ale noastre, iar când fanii vor vedea exact ce am plănuit, știu că toată lumea va fi de acord că a meritat așteptarea", a comentat Josh Frankel, editorul Z2 Comics.

Almanahul Gorillaz urmează să fie lansat oficial pe 16 octombrie, iar precomenzile au început deja. În trecut, Z2 Comics a publicat benzi desenate pentru muzicieni precum Babymetal, YUNGBLUD sau Skillet.

Săptămâna trecută, în cadrul show-ului "Jimmy Kimmel Live!", Damon Albarn a interpretat "Aries" cu 2-D, fiind pentru prima dată când Albarn a cântat în duet cu vreunul dintre prietenii săi animați.

Citește mai multe despre Gorillaz
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE