Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Florence and The Machine susține un concert online în ziua în care Gala Met ar fi trebuit să aibă loc

Gala Met de anul acesta a fost anulată din cauza COVID-19, însă Florence and The Machine va suplini această lipsă printr-un concert online. Intitulat "A Moment with the Met", show-ul va fi transmis live pe pagina de YouTube a publicației Vogue și va include și alte momente speciale.

Publicat

pe

Florence + The Machine la Electric Castle 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

La fel ca multe alte evenimente de amploare, Gala Met de anul acesta a fost anulată pe fondul restricțiilor impuse de COVID-19. Cel mai extravagant eveniment anual de strângere de fonduri nu va mai face deliciul publicului prin costumațiile sfidătoare de convenții, însă va fi compensat prin alte forme de divertisment.

Anna Wintour: "Am rugat câțiva prieteni să mă acompanieze în realizarea unui moment simplu - unul care sper să ne aducă tuturor puțină bucurie"

Trupa Florence and The Machine va susține un concert online, acesta urmând să aibă loc pe 4 mai, la 6:00 p.m. ET , respectiv pe 5 mai, 1 a.m. ora României. "A Moment with the Met", așa cum a fost intitulat evenimentul, va fi transmis live pe canalul de YouTube Vogue, și va include și alte momente speciale. Designer-ul Virgil Abloh va susține un DJ set, iar publicul se va putea bucura de o trece în revistă a celor mai comentate apariții din ediții precedente ale galei MET.

"Ar fi imposibil să reconstituim gala lunea aceasta, dar m-am bucurat să aud cât de multe persoane marchează evenimentul în felul lor. În aceste condiții, am rugat câțiva prieteni să mă acompanieze în realizarea unui moment simplu - unul care sper să ne aducă tuturor puțină bucurie", a declarat Anna Wintour, redactor-șef al publicației Vogue

La ediția de anul trecut a galei MET, designerii au trebuit să realizeze ținute având ca punct de plecare eseul criticului cultural Susan Sontag - "Camp: Notes on Fashion". Această tematică i-a inspirat cu prisosință pe cei prezenți la Met Gala 2019, Katy Perry și Jared Leto numărându-se printre artiștii care au atras cele mai multe priviri.

Numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), Gala MET este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. În lunga istorie de 72 de ani a acestui eveniment, gala a mai fost anulată, cei mai notabili ani în care nu a avut loc fiind 1963, ca urmare a asasinării președintelui John F. Kennedy, și în 2002, după atentatele din 11 septembrie 2001.

Comentează

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Trending