Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Florence and The Machine susține un concert online în ziua în care Gala Met ar fi trebuit să aibă loc

Gala Met de anul acesta a fost anulată din cauza COVID-19, însă Florence and The Machine va suplini această lipsă printr-un concert online. Intitulat "A Moment with the Met", show-ul va fi transmis live pe pagina de YouTube a publicației Vogue și va include și alte momente speciale.

Publicat

pe

Florence + The Machine la Electric Castle 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

La fel ca multe alte evenimente de amploare, Gala Met de anul acesta a fost anulată pe fondul restricțiilor impuse de COVID-19. Cel mai extravagant eveniment anual de strângere de fonduri nu va mai face deliciul publicului prin costumațiile sfidătoare de convenții, însă va fi compensat prin alte forme de divertisment.

Anna Wintour: "Am rugat câțiva prieteni să mă acompanieze în realizarea unui moment simplu - unul care sper să ne aducă tuturor puțină bucurie"

Trupa Florence and The Machine va susține un concert online, acesta urmând să aibă loc pe 4 mai, la 6:00 p.m. ET , respectiv pe 5 mai, 1 a.m. ora României. "A Moment with the Met", așa cum a fost intitulat evenimentul, va fi transmis live pe canalul de YouTube Vogue, și va include și alte momente speciale. Designer-ul Virgil Abloh va susține un DJ set, iar publicul se va putea bucura de o trece în revistă a celor mai comentate apariții din ediții precedente ale galei MET.

"Ar fi imposibil să reconstituim gala lunea aceasta, dar m-am bucurat să aud cât de multe persoane marchează evenimentul în felul lor. În aceste condiții, am rugat câțiva prieteni să mă acompanieze în realizarea unui moment simplu - unul care sper să ne aducă tuturor puțină bucurie", a declarat Anna Wintour, redactor-șef al publicației Vogue

La ediția de anul trecut a galei MET, designerii au trebuit să realizeze ținute având ca punct de plecare eseul criticului cultural Susan Sontag - "Camp: Notes on Fashion". Această tematică i-a inspirat cu prisosință pe cei prezenți la Met Gala 2019, Katy Perry și Jared Leto numărându-se printre artiștii care au atras cele mai multe priviri.

Numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), Gala MET este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. În lunga istorie de 72 de ani a acestui eveniment, gala a mai fost anulată, cei mai notabili ani în care nu a avut loc fiind 1963, ca urmare a asasinării președintelui John F. Kennedy, și în 2002, după atentatele din 11 septembrie 2001.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Florence and the Machine a lansat albumul "Dance Fever"

Florence and the Machine revine după pandemie cu un nou material de studio, intitulat "Dance Fever". Albumul conține piesele "My Love", "Free", "King" și Heaven is Here", care au sosit alături de videoclipuri regizate de reputatul Autumn De Wilde.

Publicat

pe

Florence + The Machine la Electric Castle 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Dance Fever" a fost înregistrat la Londra pe parcursul pandemiei, în așteptarea redeschiderii lumii. Cluburile, dansul la festivaluri, aflarea în vârtejul mișcării și, în cele din urmă, muzică și legătura cu ceilalți oameni i-au lipsit lui Florence Welch cel mai mult în timpul blocării. Speranțele și visele reuniunilor cu cei dragi și dansul cu străinii au contribuit la menținerea dinamică a "Dance Fever". La urma urmei, muzica este forma de artă unică care are puterea de a te ajuta să te pierzi și să te eliberezi de anxietăți, chiar dacă pentru o clipă.

Imaginea și conceptul coreomaniei – un fenomen renascentist în care grupuri de oameni dansau sălbatic până la epuizare, prăbușire și moarte – au devenit un punct de inspirație. Acesta i-a oferit artistei propulsie, energie și un mod de a privi muzica mai coregrafic.

Începând, ca întotdeauna, înarmată cu un caiet de poezii și idei, Florence tocmai sosise la New York în martie 2020 pentru a începe înregistrarea când Covid-19 a forțat-o să se retragă înapoi la Londra. Adăpostită acasă, melodiile pe care ea le începuse au început să se transforme.

Produs de Florence Welch, Jack Antonoff și Dave Bayley, "Dance Fever" aduce înapoi tot ce e mai bun de la Florence. După ce seria de 3 nopți de spectacole intime din Marea Britanie s-a vândut într-un 1 minut, Florence + the Machine și-a anunțat turneul Dance Fever, pentru luna noiembrie, care include mai multe spectacole în arene, inclusiv două nopți la The O2 din Londra.

Tracklist "Dance Fever":

 1. King
 2. Free
 3. Choreomania
 4. Back in Town
 5. Girls Against God
 6. Dream Girl Evil
 7. Prayer Factory
 8. Cassandra
 9. Heaven is Here
 10. Daffodil
 11. My Love
 12. Restraint
 13. The Bomb
 14. Morning Elvis

Playlist: Florence and the Machine - "Dance Fever" (Albumul complet)

 

Citește în continuare

Muzică nouă

Florence + the Machine anunţă prima piesă din 2022 - Teaser Video

A trecut aproape un an de când Florence + The Machine ne-a oferit ultima piesă nouă, extrasă din coloana sonoră a filmului Disney "Cruella". Ei bine acum ne pregătim de prima melodie din 2022, conform unor teasere ale trupei. Ele se văd şi ascultă mai jos.

Publicat

pe

Teaser piesa noua Florence and the Machine
Teaser piesa noua Florence and the Machine │ FOTO: Florence Welch twitter.com

Totul începea în primele ore ale zilei de 22 februarie şi poate că Florence Welch and co sunt pasionaţi de numerologie, ţintind spre 22.02.2022. Site-ul web al formaţiei a fost actualizat, iar câţiva membri ai fanclub-ului trupei au primit acasă felicitări în plic cu teasere. Pe ele scria doar "Chapter 1" şi au fost 15 felicitări confirmate în total, una fiind cea "King" şi care promite că "vine ceva".

Un nou album al trupei ar fi primul de la "High aş Hope" din 2018 încoace. Am avut în 2020 o piesă nouă numită "Light of Love", iar în 2021 melodia "Call Me Cruella" de pe coloana sonoră a filmului Disney "Cruella". Florence + The Machine se pregăteşte să îşi facă revenirea pe marile scene în această vară, fiind inclusă în lineup-ul a multiple festivaluri. Welch and co vor participa la festivalul Oya din Norvegia, la Flow din Finlanda şi la Mad Cool din Madrid.

Între timp pe Twitter solista Florence Welch a postat o fotografie cu ea însăşi, care apare în mijlocul cărţii de joc "King" cu textul "Something's Coming". Apoi pe Instagram a apărut un teaser video pentru o piesă şi un videoclip, care vor sosi pe 23 februarie 2022. Melodia sună hipnotic şi a track care te va bântui zile bune, în vreme ce clipul e plin de simbolistică, tipic Florence + The Machine.

Solista e ocupată în aceste zile, urmând a compune coloana sonoră pentru o nouă adaptare de pe Broadway a "Marelui Gatsby", cartea sa preferată. Artista se declară şi foarte pasionată de musical-uri. Grupul britanic Florence + The Machine a fost fondat în 2007 în Londra şi a avut onoarea de cânta la gala Premiilor Nobel din 2010, dar şi la MTV Video Music Awards 2010. Are 6 nominalizări Grammy la activ. Florence Welch a fost primul headliner femin la Glastonbury din istorie, cu reprezentaţia sa din 2015.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending