Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Finala Românii au Talent de pe 29 mai aduce mai multe premii pentru concurenți

Concurenții cu Golden Buzz se luptă pe 29 mai pentru marele premiu al finalei Românii au Talent. Ultimul episod din cel de-al 10-lea sezon al emisiunii va putea fi urmărit vineri, de la 20:30, și va fi marcat de o serie de premiere.
Juriul emisiunii Românii au Talent

Juriul emisiunii Românii au Talent (foto: PRO TV)

Finaliștii sezonului 10 Românii au Talent se vor lupta vineri, 29 mai, de la 20:30, pentru marele trofeu și premiul de 120.000 euro. În ediția de anul acesta, publicul își va vota favoritul din cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz, doar ei având șansa de a câștiga premiul cel mare. Emisiunea aduce și câteva premiere, unele impuse de pandemia de coronavirus, altele menite a oferi mai multe șanse de câștig concurenților.

Premierele Finalei Românii au Talent, sezonul 10

Anul acesta, Finala Românii au Talent se va transmite de acasă. Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu vor juriza momentele finalei din propriile locuințe, respectând astfel restricțiile recomandate de autorități. Concurenții își vor prezenta actele artistice tot de la distanță, la fel cum și Smiley și Pavel Bartoș vor prezenta emisiunea de acasă.

O altă premieră ține de premiile puse în joc. În finala de pe 29 mai vor fi recompensate și locurile 2 și 3. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro.

Se va acorda și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro. Câștigătorul va fi ales din 22 de concurenți, ce au putut fi votați de public pe parcursul săptămânii în curs.

Cine sunt cei 10 finaliști Românii au Talent

Concurenții care au șansa de a intra în posesia marelui premiu de 120.000 de euro sunt cei 10 deținători de Golden Buzz, respectiv Sara Ardelean, Siena Vușcan, Daria Călugăru, Aura Marcu, Erno Varga, Theodor Marcu, Mihai Țigaret, Duo Maintenant, Radu Palaniță și Gennady Tkachenko-Papizh.

Publicul de acasă își va putea susține favoritul prin vot, trimițând sms-uri la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre concurenți, având la dispoziție și posibilitatea de a vota online, pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Citește mai multe despre Andra
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liber la concerte de pe 1 iunie, dar cu limită pentru numărul de participanţi; Iată noile reguli!

Preşedintele Klaus Johannis s-a adresat astăzi naţiunii române pentru a face câteva clarificări cu privire la data de 1 iunie...

Închide