Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2020 va fi celebrat cu două show-uri online, transmise live pe YouTube

Ediția din 2020 a Eurovision va fi sărbătorită în cadrul a două show-uri online, ce vor fi transmise live integral pe YouTube. Sub titulatura ”Eurovision Song Celebration 2020”, cele două show-uri vor aduce în fața publicului toate cele 41 de piese calificate în concurs.

Publicat

pe

Logo-ul Eurovision 2020 Rotterdam
Logo-ul Eurovision 2020 Rotterdam

Fanii Eurovision se vor putea bucura de două show-uri dedicate ediției din 2020 a concursului.  YouTube și European Broadcasting Union (EBU) produc o serie de două episoade dedicată cântecelor calificate și artiștilor care ar fi trebuit să participe la concursul Eurovision 2020. Primul episod va fi transmis marți, 12 mai, începând cu ora 22:00, iar următorul pe 14 mai, joi, de la aceeași oră, marcând astfel zilele în care ar fi trebuit să aibă loc cele două semifinale Eurovision.

Ca răspuns la anularea ediției 2020 a concursului Eurovision, această serie va cuprinde toate cele 41 de cântece calificate la Eurovision 2020 și va avea ca invitați numeroși creatori de conținut de pe YouTube din Europa, care vor reacționa la video-uri, vor intervieva artiștii și vor oferi publicului multe alte surprize. Printre creatorii de conținut din România care vor participa se numără Maria Zvinca, Cezara (Cezara Cristescu), Queen A (Alexandra Anghel) și Atenție, Cad Mere! (Alex Cozma).

Ce va include primul show, transmis pe 12 mai

În primul show, ce va avea loc pe 12 mai, vor fi puse în lumina reflectoarelor piesele calificate în prima semifinală a concursului, inclusiv melodia reprezentantei noastre, Roxen. În pauzele dintre piese, publicul va putea savura comentariile creatorilor de conținut incluși în show, producătorii acestor emisiuni pregătind și multe alte surprize. Spre deliciul publicului, recapitulările de piese vor fi realizate din colaje cu fani care interpretează piesele lor favorite.

Show-ul de pe 12 mai va putea fi urmărit live pe YouTube de la ora 22:00. Link-ul pentru live streaming este disponibil mai jos.

VIDEO: Eurovision Song Celebration 2020 - Prima parte (link live stream)

Cel de-al doilea show, ce va fi transmis pe 14 mai, tot de la ora 22:00, va aduce în fața publicului piesele calificate în cea de-a doua semifinală. Tot la fel de multe surprize va include și acest al doilea episod. Pentru a vă face o idee, puteți urmări trailer-ul seriei Eurovision Song Celebration 2020

TRAILER: Eurovision Song Celebration 2020

Anulată din cauza epidemiei de coronavirus, cea de-a 65-a ediție a Eurovision Song Contest s-ar fi desfășurat la Ahoy Arena din Rotterdam. Semifinalele erau programate pe 12 și 14 mai, iar finala pe 16 mai.

Roxen, aleasă reprezentanta României la Eurovision 2020, va avea șansa de a urca pe scena concursului în cadrul ediției din 2021.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte online marți, 12 mai 2020

Eurovision 2020 - transmis pe Youtube

Loc
Comentează

Albume noi

Roxen a lansat EP-ul "Alternative Dreams" - TRACKLIST

Roxen a lansat "Alternative Dreams", un EP ce combină piese în engleză și română, explorând adâncimile emoțiilor și relațiilor umane. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Roxen - Alternative Dreams
Roxen - Alternative Dreams │ FOTO: Global Records

"Alternative Dreams" reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Materialul include piese ca "Love Song to Myself", ce promovează aprecierea de sine în momentele de solitudine. Cântecul "Tot" adâncește explorarea emoțională, în timp ce "Sun Down" aduce în difuzoare ritmuri electronice pline de viață.

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru cântăreață, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Tracklist EP "Alternative Dreams":

  1. Stolen
  2. Love Song to Myself
  3. Sărută-mă
  4. Tot
  5. Până la adânci bătrâneți
  6. Sun Dowm
  7. Magnet
Citește în continuare

Trending