Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Eminem va găzdui o petrecere de audiție a albumul "The Marshall Matters LP"

Pe 23 mai, cel de-al treilea album al rapperului a împlinit 20 de ani de la lansare. Pentru a sărbători evenimentul, Eminem a anunțat o petrecerea virtuală.
Eminem

Eminem

Pandemia de coronavirus nu îl oprește pe Eminem din a-și pune în practică ideile. Artistul a dezvăluit că va organiza o petrecere aniversară, prin intermediul căreia publicul va putea asculta întregul material discografic, lansat în 2000.

Live stream-ul va avea loc pe 27 mai, pe site-ul oficial al rapperului. Pe lângă audiția albumului, cei interesați pot urmări videoclipuri remasterizate și pot afla mai multe informații despre material. De asemenea, vor putea participa la un chat live cu artistul.

"The Marshall Mathers LP" a fost lansat pe 23 mai 2000 și include single-uri precum "The Real Slim Shady", "Stan", "The Way I Am" și "Bitch Please II". Acest material l-a transformat pe Eminem într-o celebritate. Într-un interviu din 2017 acordat publicației Variety, Eminem a comentat:

"Voi ținti mereu la <<The Marshall Mathers LP>>. Acela a fost apogeul a ceea ce am putut să fac. Nu mai am furia pe care o aveam atunci".

Recent, Eminem a făcut un gest caritabil, în contextul pandemiei actuale. A donat spitalelor din Detroit porții de paste cu eticheta "Mom's Spaghetti".

Citește mai multe despre Eminem
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses publică online fragmente din turneul "Not In This Lifetime" - VIDEO

Guns N' Roses oferă publicului oportunitatea de a se bucura de acasă de fragmente memorabile din turneul "Not In This...

Închide