Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Eminem va găzdui o petrecere de audiție a albumul "The Marshall Matters LP"

Pe 23 mai, cel de-al treilea album al rapperului a împlinit 20 de ani de la lansare. Pentru a sărbători evenimentul, Eminem a anunțat o petrecerea virtuală.

Publicat

pe

Eminem
Eminem │ FOTO: www.facebook.com

Pandemia de coronavirus nu îl oprește pe Eminem din a-și pune în practică ideile. Artistul a dezvăluit că va organiza o petrecere aniversară, prin intermediul căreia publicul va putea asculta întregul material discografic, lansat în 2000.

Live stream-ul va avea loc pe 27 mai, pe site-ul oficial al rapperului. Pe lângă audiția albumului, cei interesați pot urmări videoclipuri remasterizate și pot afla mai multe informații despre material. De asemenea, vor putea participa la un chat live cu artistul.

"The Marshall Mathers LP" a fost lansat pe 23 mai 2000 și include single-uri precum "The Real Slim Shady", "Stan", "The Way I Am" și "Bitch Please II". Acest material l-a transformat pe Eminem într-o celebritate. Într-un interviu din 2017 acordat publicației Variety, Eminem a comentat:

"Voi ținti mereu la <<The Marshall Mathers LP>>. Acela a fost apogeul a ceea ce am putut să fac. Nu mai am furia pe care o aveam atunci".

Recent, Eminem a făcut un gest caritabil, în contextul pandemiei actuale. A donat spitalelor din Detroit porții de paste cu eticheta "Mom's Spaghetti".

Comentează

Trending