Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Eminem va găzdui o petrecere de audiție a albumul "The Marshall Matters LP"

Pe 23 mai, cel de-al treilea album al rapperului a împlinit 20 de ani de la lansare. Pentru a sărbători evenimentul, Eminem a anunțat o petrecerea virtuală.
Eminem

Eminem

Pandemia de coronavirus nu îl oprește pe Eminem din a-și pune în practică ideile. Artistul a dezvăluit că va organiza o petrecere aniversară, prin intermediul căreia publicul va putea asculta întregul material discografic, lansat în 2000.

Live stream-ul va avea loc pe 27 mai, pe site-ul oficial al rapperului. Pe lângă audiția albumului, cei interesați pot urmări videoclipuri remasterizate și pot afla mai multe informații despre material. De asemenea, vor putea participa la un chat live cu artistul.

"The Marshall Mathers LP" a fost lansat pe 23 mai 2000 și include single-uri precum "The Real Slim Shady", "Stan", "The Way I Am" și "Bitch Please II". Acest material l-a transformat pe Eminem într-o celebritate. Într-un interviu din 2017 acordat publicației Variety, Eminem a comentat:

"Voi ținti mereu la <<The Marshall Mathers LP>>. Acela a fost apogeul a ceea ce am putut să fac. Nu mai am furia pe care o aveam atunci".

Recent, Eminem a făcut un gest caritabil, în contextul pandemiei actuale. A donat spitalelor din Detroit porții de paste cu eticheta "Mom's Spaghetti".

Citește mai multe despre Eminem
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses publică online fragmente din turneul "Not In This Lifetime" - VIDEO

Guns N' Roses oferă publicului oportunitatea de a se bucura de acasă de fragmente memorabile din turneul "Not In This...

Închide