Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Elon Musk și Grimes au un băiețel, primul copil al cuplului

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX, a anunțat că a devenit tată. Partenera sa de viață, artista de muzică dream pop și electro Grimes, a dat naștere primului lor copil.

Publicat

pe

Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk și Grimes sunt părinții unui băiețel. Vestea a fost făcută publică luni de către Elon Musk printr-o postare pe Twitter, prin care anunță că mama și copilul se simt bine.

La insistențele fanilor, Elon a dezvăluit și numele copilului. Acesta este "X Æ A-12", fondatorul Tesla lăsând publicul să-i decripteze mesajul. Unii fani au tradus deja notația, concluzionând că numele bebelușului este fie "Ash", fie "Sasha".

Tot la cererea fanilor, Elon a făcut publice și primele fotografii cu băiețelul.

Grimes și Elon Musk formează un cuplu din 2018, artista canadiană anunțând în luna ianuarie că este gravidă. Acesta este primul copil al cuplului, Elon având alți 5 copii din prima sa căsnicie, cu scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher, a ajuns cunoscută publicului odată cu lansarea albumului "Visions". Discul a inclus single-urile "Genesis" și "Oblivion" și a primit în 2012 premiul Juno pentru "Cel mai bun album electronic al anului". Artista are în discografie cinci albume de studio, cel mai recent, "Miss Anthropocene", fiind lansat în februarie 2020.

Elon Musk a cochetat și el de curând cu muzica. La începutul lunii februarie, excentricul miliardar a lansat prima sa piesă, o compoziție EDM intitulată "Don't Doubt Ur Vibe". Melodia a fost publicată pe contul de Soundcloud al lui Elon.

Comentează

Trending