Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Ed Sheeran este cel mai bogat artist încadrat sub pragul vârstei de 30 de ani - TOP 10

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Ed Sheeran este declarat cel mai bogat tânăr artist, plasându-se în fruntea topului Sunday Times al celor mai bogați muzicieni cu vârsta de până la 30 de ani. În top 10 au intrat anul acesta și Dua Lipa și George Ezra.

Ed Sheeran în concert la București pe 3 iulie 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

La 29 de ani, Ed Sheeran se menține în fruntea clasamentului celor mai înstăriți tineri muzicieni, averea lui ajungând la 200 de milioane de lire (echivalentul a 225 de milioane de euro), potrivit Sunday Times. Veniturile sale au crescut cu 40 de milioane de lire în ultimul an, distanțându-se astfel considerabil de ceilalți tineri colegi de breaslă.

În august 2019, Ed Sheeran și-a luat un concediu prelungit de un an și jumătate, anunțându-și fanii de această pauză neașteptată în cadrul unui concert. Artistul britanic le-a spus celor prezenți la acel show că plănuiește să-și petreacă acest "concediu" alături de soția sa, Cherry Seaborn.

Înainte de perioada de pauză, de care încă se bucură, Ed a susținut peste 250 de show-uri, în fața a mai mult de 7 milioane de fani, Divide devenind cel mai profitabil turneu din toate timpurile, depășind chiar și recordul trupei U2.

Recomandare: Vezi poze cu Ed Sheeran pe Arena Națională din București

Pe următoarea poziție în clasamentul Sunday Times se află Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, averea sa ridicându-se la 63 de milioane de lire, echivalentul a 71 de milioane de euro. Harry s-a bucurat de o ascensiune remarcabilă în topuri cu ambele sale albume solo, în ciuda trecerii de la pop comercial la soft rock, ce ar fi trebuit să-i restrângă într-o oarecare măsură audiența.

Fostul coleg de trupă al lui Harry, Zayn Malik, se află și el în acest clasament, pe poziția a 7-a. El este urmat de Sam Smith și Rita Ora, pe ultimele poziții și pentru prima oară în top aflându-se Dua Lipa și George Ezra.

Cei mai bogați tineri muzicieni - Sunday Times Rich List

 1. Ed Sheeran – 200 de milioane de lire
 2. Harry Styles – 63 de milioane de lire
 3. Niall Horan – 50 de milioane de lire
 4. Little Mix – 48 de milioane de lire
 5. Louis Tomlinson – 45 de milioane de lire
 6. Liam Payne – 44 de milioane de lire
 7. Zayn Malik – 36 de milioane de lire
 8. Sam Smith – 33 de milioane de lire
 9. Rita Ora – 20 de milioane de lire(egalitate)
 10. Stormzy – 20 de milioane de lire (egalitate)
 11. George Ezra – 16 milioane de lire (egalitate)
 12. Dua Lipa  - 16 milioane de lire (egalitate)

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legendarul concert tribut Freddie Mercury din 1992 se transmite integral pe YouTube

Queen va publica pe YouTube concertul din 1992 susținut de trupă în memoria lui Freddie Mercury, show legendar la care...

Închide