Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Distribuția "The Lord of The Rings" se va reuni într-un livestream pe YouTube - VIDEO

Toată lumea ține legătura cu prietenii vechi în aceste zile. La fel procedează și semenii din Pământul de Mijloc. În această duminică, distribuția The Lord of the Rings se va reuni pentru un live streaming special. Află detalii.
Distribuția The Lord of the Rings în teaserul reuniunii (captură ecran)

Distribuția The Lord of the Rings în teaserul reuniunii (captură ecran)

Reuniunea memorabilă este cel mai recent episod din seria "Reunited Apart" a lui Josh Gad, care a adus deja laolaltă distribuția din The Goonies și Back to the Future în această perioadă de auto-izolare. Într-un teaser ce aduce zâmbetul pe buzele fanilor, Gad are o discuție via Zoom cu Sean Astin (Sam). Gazda show-ului îl întreabă pe actor ce părere ar avea despre o reuniune cu ai săi camarazi de aventură. La prima vedere, Astin strâmbă din nas. Știm cu toții că așa a procedat și Sam în momentul în care a trebuit să plece alături de Frodo în Mordor pentru a distruge inelul. Cu toate acestea, atât Sam, cât și Astin au acceptat călătoria.

De acolo, pe ecran au apărut, unul câte unul, chipuri familiare: Elijah Wood (Frodo), Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin), Orlando Bloom (Legolas) și chiar Ian McKellen (Gandalf). Zâmbitori și plini de entuziasm, cu toții au părut încântați să se îmbarce într-o nouă aventură, iar fanii se pot bucura din nou de o "Frăție a Inelului", updatată pentru situația actuală.

Suprizele nu se opresc aici. Deși teaserul i-a prezentat doar pe acești actori, Dominic Monagham a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie ce îi arată și pe Peter Jackson (regizorul), Sala Baker (Sauron), Viggo Mortensen (Aragorn), Andy Serkis (Gollum), Sean Bean (Boromir), Karl Urban (Éomer), Miranda Otto (Éowyn), John Rhys-Davies (Gimli) și Liv Tyler (Arwen), luând parte la acest eveniment.

View this post on Instagram

This SUNDAY! Reunited apart. We will break the world wided interwebs! Link below! Subscribe! @theoneringnet https://youtu.be/NzPpOzBxJfk

A post shared by •𝕕𝐨𝐦ᎥήiⒸ 𝓜𝕆ภαᵍђA𝐍• (@dom_monaghan_) on

"Reunited Apart" va avea premiera pe 31 mai, de la 19:00, ora României, pe canalul de YouTube al lui Jash Gad. 

Veștile legate de universul "The Lord of the Rings" nu se opresc aici. Amazon și echipa de creație a lui Peter Jackson lucrează la un serial TV "Lord of the Rings", prezentând povești ce au avut loc înaintea acțiunii din trilogie. Amazon a investit un miliard de dolari în producerea serialului.

Urmărește teaserul reuniunii The Lord of the Rings:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl povestește ce a făcut când managerul i-a cerut să cânte mai bine decât Metallica

Managerii pun adeseori presiune pe artiști, Dave Grohl aflându-se și el în situația de a nu ști cum să se...

Închide