Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Distribuția "The Lord of The Rings" se va reuni într-un livestream pe YouTube - VIDEO

Toată lumea ține legătura cu prietenii vechi în aceste zile. La fel procedează și semenii din Pământul de Mijloc. În această duminică, distribuția The Lord of the Rings se va reuni pentru un live streaming special. Află detalii.
Distribuția The Lord of the Rings în teaserul reuniunii (captură ecran)

Distribuția The Lord of the Rings în teaserul reuniunii (captură ecran)

Reuniunea memorabilă este cel mai recent episod din seria "Reunited Apart" a lui Josh Gad, care a adus deja laolaltă distribuția din The Goonies și Back to the Future în această perioadă de auto-izolare. Într-un teaser ce aduce zâmbetul pe buzele fanilor, Gad are o discuție via Zoom cu Sean Astin (Sam). Gazda show-ului îl întreabă pe actor ce părere ar avea despre o reuniune cu ai săi camarazi de aventură. La prima vedere, Astin strâmbă din nas. Știm cu toții că așa a procedat și Sam în momentul în care a trebuit să plece alături de Frodo în Mordor pentru a distruge inelul. Cu toate acestea, atât Sam, cât și Astin au acceptat călătoria.

De acolo, pe ecran au apărut, unul câte unul, chipuri familiare: Elijah Wood (Frodo), Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin), Orlando Bloom (Legolas) și chiar Ian McKellen (Gandalf). Zâmbitori și plini de entuziasm, cu toții au părut încântați să se îmbarce într-o nouă aventură, iar fanii se pot bucura din nou de o "Frăție a Inelului", updatată pentru situația actuală.

Suprizele nu se opresc aici. Deși teaserul i-a prezentat doar pe acești actori, Dominic Monagham a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie ce îi arată și pe Peter Jackson (regizorul), Sala Baker (Sauron), Viggo Mortensen (Aragorn), Andy Serkis (Gollum), Sean Bean (Boromir), Karl Urban (Éomer), Miranda Otto (Éowyn), John Rhys-Davies (Gimli) și Liv Tyler (Arwen), luând parte la acest eveniment.

"Reunited Apart" va avea premiera pe 31 mai, de la 19:00, ora României, pe canalul de YouTube al lui Jash Gad. 

Veștile legate de universul "The Lord of the Rings" nu se opresc aici. Amazon și echipa de creație a lui Peter Jackson lucrează la un serial TV "Lord of the Rings", prezentând povești ce au avut loc înaintea acțiunii din trilogie. Amazon a investit un miliard de dolari în producerea serialului.

Urmărește teaserul reuniunii The Lord of the Rings:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl povestește ce a făcut când managerul i-a cerut să cânte mai bine decât Metallica

Managerii pun adeseori presiune pe artiști, Dave Grohl aflându-se și el în situația de a nu ști cum să se...

Închide