Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Delia anunţă primul concert drive-in din România; Iată când şi unde are loc

Delia ne-a obişnuit cu nonconformismul său în concerte şi apariţii live, iar acum artista duce lucrurile la un nou nivel. Muziciana a anunţat printr-o postare în social media primul concert drive-in din România, în noul context al distanţării sociale. Când şi unde are loc aflaţi în articol.
Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020

Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020 │ FOTO: Delia

Delia a anunţat organizarea unui concert "Cum Era" pe 31 mai la Romexpo la ora 20:00. Face parte dintr-un turneu naţional, care ar putea duce experienţa concertelor Drive In şi în alte oraşe. Deja am văzut astfel de evenimente organizate şi în alte ţări afectate de pandemie. Puse în vânzare pe 11 mai, biletele vor fi valabile per mașină, iar în fiecare autoturism vor fi permise maxim 3 persoane. Sunt disponibile trei categorii de bilete, cu prețuri pornind de a 290 de lei. Detalii în agendă.

Concertul va fi live, pe scenă, ca orice eveniment. Sunetul se va auzi pe sistemul audio din mașina personală via radio FM. Organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă, cât și în zona în care vor staționa mașinile.

Spectacolul este creat și pus în scenă de Delia Event, echipa care a realizat pana acum toate producțiile mari ale artistei de până acum: Deliria, Psihedelia, Acadelia sau Delia’s Winter Wonderland.

Nimeni nu a mai organizat până acum concerte drive-in în ţara noastră, deci va fi ceva deosebit şi nou. Romexpo prezintă un spaţiu mare de desfăşurare, iar fanii vor putea veni în maşină şi rămâne în automobil pe durata concertului. Astfel vor respecta distanţarea socială recomandată de autorităţi. Rămâne de văzut ce număr maxim de persoane va fi admis şi dacă e cazul de limitări de gen.

"Cum era" este de altfel şi numele celei mai noi piese a artistei, lansată în aprilie în colaborare cu Nane. Este un track nostalgic dar dansabil, cu elemente de trap. Delia ne-a oferit luna trecută şi un video filmat live pentru piesa "Ce are ea" în cadrul concertului din 2017 "PsiheDelia". Muziciana, care este şi jurat iUmor va participa la episodul următor al emisiunii de pe Antena 1 prin apel video pe Zoom, respectând normele puse în vigoare de autorităţi, care au pus pe standby filmările noi la emisiune. Anul a început în forţă pentru Delia, care a lansat o piesă rock plină de zvâc, "Aruncă-mă" în ianuarie. Anul trecut am putut asculta hituri ale sale precum "Vreau la ţară", dar şi colaborarea cu The Motans ("Rămâi") şi "Să-mi Cânţi".

Dacă evenimentul de la Romexpo iese bine, atunci aşteptaţi-vă să mai vedeţi show-uri de gen în ţara noastră în viitorul apropiat. Cinematografele drive in au fost la modă la un moment dat, dar concertele de acest tip reprezintă o raritate şi o noutate. În Danemarca şi Cehia au început deja să aibă loc festivaluri de genul. În oraşele Aarhus şi Praga s-au desfăşurat concerte şi un festival cultural la care publicul nu părăsea maşina.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Little Richard a murit la vârsta de 87 de ani; A fost pionierul rock and roll-ului

Little Richard, una dintre figurile marcante din rock and roll, un pionier al genului a încetat din viaţă pe 9...

Închide