Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Delia anunţă primul concert drive-in din România; Iată când şi unde are loc

Delia ne-a obişnuit cu nonconformismul său în concerte şi apariţii live, iar acum artista duce lucrurile la un nou nivel. Muziciana a anunţat printr-o postare în social media primul concert drive-in din România, în noul context al distanţării sociale. Când şi unde are loc aflaţi în articol.
Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020

Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020 (foto: Delia)

Delia a anunţat organizarea unui concert "Cum Era" pe 31 mai la Romexpo la ora 20:00. Face parte dintr-un turneu naţional, care ar putea duce experienţa concertelor Drive In şi în alte oraşe. Deja am văzut astfel de evenimente organizate şi în alte ţări afectate de pandemie. Puse în vânzare pe 11 mai, biletele vor fi valabile per mașină, iar în fiecare autoturism vor fi permise maxim 3 persoane. Sunt disponibile trei categorii de bilete, cu prețuri pornind de a 290 de lei. Detalii în agendă.

Concertul va fi live, pe scenă, ca orice eveniment. Sunetul se va auzi pe sistemul audio din mașina personală via radio FM. Organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă, cât și în zona în care vor staționa mașinile.

Spectacolul este creat și pus în scenă de Delia Event, echipa care a realizat pana acum toate producțiile mari ale artistei de până acum: Deliria, Psihedelia, Acadelia sau Delia’s Winter Wonderland.

Nimeni nu a mai organizat până acum concerte drive-in în ţara noastră, deci va fi ceva deosebit şi nou. Romexpo prezintă un spaţiu mare de desfăşurare, iar fanii vor putea veni în maşină şi rămâne în automobil pe durata concertului. Astfel vor respecta distanţarea socială recomandată de autorităţi. Rămâne de văzut ce număr maxim de persoane va fi admis şi dacă e cazul de limitări de gen.

"Cum era" este de altfel şi numele celei mai noi piese a artistei, lansată în aprilie în colaborare cu Nane. Este un track nostalgic dar dansabil, cu elemente de trap. Delia ne-a oferit luna trecută şi un video filmat live pentru piesa "Ce are ea" în cadrul concertului din 2017 "PsiheDelia". Muziciana, care este şi jurat iUmor va participa la episodul următor al emisiunii de pe Antena 1 prin apel video pe Zoom, respectând normele puse în vigoare de autorităţi, care au pus pe standby filmările noi la emisiune. Anul a început în forţă pentru Delia, care a lansat o piesă rock plină de zvâc, "Aruncă-mă" în ianuarie. Anul trecut am putut asculta hituri ale sale precum "Vreau la ţară", dar şi colaborarea cu The Motans ("Rămâi") şi "Să-mi Cânţi".

Dacă evenimentul de la Romexpo iese bine, atunci aşteptaţi-vă să mai vedeţi show-uri de gen în ţara noastră în viitorul apropiat. Cinematografele drive in au fost la modă la un moment dat, dar concertele de acest tip reprezintă o raritate şi o noutate. În Danemarca şi Cehia au început deja să aibă loc festivaluri de genul. În oraşele Aarhus şi Praga s-au desfăşurat concerte şi un festival cultural la care publicul nu părăsea maşina.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Little Richard a murit la vârsta de 87 de ani; A fost pionierul rock and roll-ului

Little Richard, una dintre figurile marcante din rock and roll, un pionier al genului a încetat din viaţă pe 9...

Închide