Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

David Coverdale e uluit de cei care ignoră restricțiile impuse de COVID-19

David Coverdale nu înțelege atitudinea celor care ignoră regulile de distanțare socială, declarându-se uluit de acest comportament. Vocalistul Whitesnake se află în carantină, urmând ca în curând să se opereze de hernie.
Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019

David Coverdale, concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pandemia pare să fi împărțit publicul în două mari categorii: cei care respectă restricțiile și cei care aleg să le ignore. David Coverdale e bulversat de cei care se comportă de parcă nu s-ar fi schimbat nimic, neînțelegând ce anume îi determină să adopte această atitudine.

"E o perioadă dificilă. Văd că unii iau recomandările foarte în serios, iar alții le ignoră complet. De parcă ar fi imuni la cea mai grea provocare biblică pe care am avut-o în ultimul mileniu. E uluitor pentru mine. Nu știu dacă e vorba de aroganță sau de faptul că își imaginează că sunt imuni, dintr-un motiv sau altul."

Aflat în carantină, vocalistul Whitesnake este precaut în această perioadă, cu atât mai mult cu cât o recentă problemă medicală l-a forțat să renunțe la turneul planificat cu Sammy Hagar, toate concertele din 2020 fiind anulate. Coverdale ar trebui să se opereze în perioada următoare de hernie inghinală bilaterală, însă așteaptă momentul oportun, când spitalele nu vor mai fi suprasolicitate de pacienții cu COVID-19.

"La vârsta mea (68 de ani), trebuie să am mare grijă. Nu pot să mă tratez de problemele mele de sănătate, pentru că spitalele au grijă de victimele acestui coronavirus. Vom trece și peste asta. Motivul pentru care am supraviețuit sute de mii de ani este că ne adaptăm. Trebuie să o facem - nu avem alternativă. Dar e al naibii de greu să te adaptezi la situația asta."

Anul trecut, David Coverdale a concertat  la București alături de colegii din Whitesnake. Evenimentul a avut loc pe 1 iulie, la Arenele Romane, anterior vizitându-ne în 2011, cu prilejul Rock The City, din Piața Constituției - Vezi poze aici.

 

Citește mai multe despre David Coverdale
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Superman ar putea fi jucat din nou de Henry Cavill

Henry Cavill nu renunță încă la costumul de supererou. Se pare că actorul se află în discuții pentru a reveni...

Închide