Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Dave Grohl confirmă că s-a gândit să-și scrie biografia

Dave Grohl cochetează de ceva ani cu ideea de a publica o carte despre viața sa, însă își dorește ca relatarea să-i aparțină întru totul. Vocalistul Foo Fighters este hotărât să-și scrie singur biografia, în ciuda numeroaselor staruri care au apelat la diverși autori.
Dave Grohl

Dave Grohl

Dave Grohl a povestit într-un interviu pentru Entertainment Weekly despre planurile sale de a-și scrie biografia. Liderul Foo Fighters nu are nicio intenție de a colabora cu un scriitor pentru a-și pune viața pe hârtie, fiind mai curând interesat să-și scrie singur memoriile.

"M-am gândit <<La naiba cu asta>> (cu ideea de a colabora cu un scriitor). Vin dintr-o familie de scriitori, sunt o oaie neagră, dar nu sunt atât de rău, până la urmă. Așa că m-am gândit, dacă ar fi să scriu o carte, eu aș fi cel care ar scri-o."

Dave a explicat apoi de ce nu și-a scris încă biografia, asigurând publicul că povești de spus sunt destule.

Dave Grohl: "Majoritatea starurilor rock sunt povestitori foarte talentați"

"Mă gândesc la asta de ani de zile, dar A - nu am avut niciodată timp și B - nu am simțit că eram pregătit, pentru că în fiecare zi se întâmplă ceva despre care mi-ar plăcea să scriu, dar nu aș vrea să iasă o autobiografie tipică.

Așa că în urmă cu câțiva ani m-am gândit, <<Poate că va fi doar o colecție de anecdote - în loc să fie despre viața mea în 300 de pagini, ar putea fi doar niște povești amuzante>>.

Majoritatea starurilor rock sunt povestitori foarte talentați, asta e adevărat. Pentru că majoritatea muzicienilor rock și-au petrecut mai mult de câteva ore pe bancheta din spate a unui autobuz, spunându-și unii altora tot felul de povești despre oameni cu care s-au făcut praf sau cu care au cântat. Așa că nu sunt prea mulți artiști de rock care să nu aibă destule povești grozave."

Până la apariția acestei biografii, Dave Grohl își exersează condeiul scriind ocazional articole pentru diverse publicații. Recent, acesta a scris un editorial pentru o publicație americană, imaginându-și ziua în care concertele vor redeveni ceea ce au fost înainte de pandemie. Vocalistul Foo Fighters este convins că ne vom bucura din nou de show-uri live și de experiențe de neuitat, pentru că pur și simplu nu putem trăi fără asta.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maximum Rock Festival se amână pentru 2021, abonamentele rămân valabile

Cea de-a 8-a ediție a Maximum Rock Festival se amână pe 2021. Decizia a fost luată de organizatori în contextul...

Închide