Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Daniel Radcliffe le-a citit fanilor de acasă primul capitol din "Harry Potter și Piatra Filosofală" - AUDIO

Nici măcar carantina nu poate opri magia universului Harry Potter. Prima carte din serie a început ieri să fie citită de însuși Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe cunoscutul vrăjitor Harry Potter.

Publicat

pe

Daniel Radcliffe citind "Harry Potter și Piatra Filosofală"
Daniel Radcliffe citind "Harry Potter și Piatra Filosofală" │ FOTO: captură YouTube / Harry Potter

Actorul a citit primul capitol al cărții, "The Boy Who Lived" ("Băiatul de Odinioară"). Celelalte capitole vor fi citite prin rotație de alte celebrități, precum David Beckham, Dakota Fanning, Stephen Fry, Eddie Redmayne, Claudia Kim sau Noma Dumezweni. Dakota Fanning și-a exprimat încântarea că face parte din acest proiect printr-un clip postat pe pagina sa de Instagram. Filmulețul îi prezintă pe cei care ne vor citi capitole din cunoscutul roman, și este însoțit de mesajul: "Sunt așa bucuroasă că fac parte din #Harry Potter At Home!!!! Vizitați harrypotterathome.com pentru a afla mai multe!

Fiecare capitol va fi transmis atât în format video, cât și în format audiobook. Videoclipurile fiecărei lecturi vor fi lansate săptămânal de acum până la jumătatea verii pe WizardingWorld.com și vor fi disponibile ca audiobook pe Spotify. Seria face parte din inițiativa "Harry Potter At Home", care a fost dezvoltată de J.K. Rowling’s Wizarding World Digital și agenția Rowling împreună cu The Blair Partnership, pentru a le oferi familiilor aflate în izolare o doză de magie și fantezie.

În plus, pe lângă această serie specială de lectură, inițiativa "Harry Potter At Home" le oferă profesorilor posibilitatea de a împărtăși, pe diverse platforme educaționale, înregistrări cu ei înșiși citind cărți Harry Potter.

Pentru părinții care căutau un conținut adecvat pentru copii, Audible (companie cunoscută ce se ocupă cu producerea și vânzarea "divertismentului" audio - cărți, programe radio și TV, versiuni audio ale revistelor și ziarelor, etc) a pus la dispoziția celor interesați sute de cărți audio ce pot fi ascultate gratis.

Alte celebrități, cum ar fi Tom Hardy, Michelle Obama și Dolly Parton au găzduit, de asemenea, serii de lectură pentru copii, oferind părinților o mulțime de oportunități pentru a-i menține pe cei mici ocupați în această perioadă dificilă.

Ascultă-l pe Daniel Radcliffe citind primul capitol din "Harry Potter și Piatra Filosofală":

https://open.spotify.com/episode/5Zc9giy2shsUAdjdXU0AbP

 

Comentează

Trending