Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Corina Chiriac încheie un capitol din cariera artistică și renunță la emisiunea "Să v-amintiți duminica"/"Opriți timpul"

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, prezentată de una dintre cele mai apreciate artiste din România, a ajuns la final. Cel puțin în formatul cu care și-a obișnuit audiența. "Să v-amintiți duminica" / "Opriți timpul" nu va mai fi găzduită de Corina Chiriac. Mai multe detalii în articol.

Corina Chiriac în recital la Cerbul de Aur 2019 - 24 august │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Anul acesta s-ar fi împlinit 13 ani de când emisiunea de la Național TV o avea ca prezentatoare pe Corina Chiriac. Se pare că 13 este un număr cu ghinion pentru show. Cunoscuta artistă a mărturisit pe pagina sa de Facebook că a decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune.

Cu toate acestea, Corina Chiriac mai are încă multe de spus. În același mesaj publicat pe site-ul pe socializare, artista le-a dezvăluit fanilor că a început să scrie o carte de memorii. Moștenirea pe care ne-o va lăsa se ridică acum la mai mult decât șlagăre iubite, emisiuni și apariții tv sau concerte. Deși acestea au bucurat și vor bucura fanii de pretutindeni, Corina Chiriac le mai aduce un dar, o carte care, fără îndoială, va fi pe placul oricărui iubitor de muzică, artă și frumos.

"Dragi prieteni, bun găsit! Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele doua luni mi-au schimbat viața. Nevoita să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională.

După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni tv și multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD "Strada Speranței" și un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit câțiva ani alături de o echipă, această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV.
Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să <Ne-amintim Duminica> și să <Oprim Timpul> împreună.

Sutele de ediții filmate până anul asta în data de 11 Martie vor fi revăzute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori! Mulțumesc echipei televiziunii Național TV pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor.
Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură deși mă consumă emoțional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!
De asemenea, am avut timp să îmi redecorez balconul!
Vă ofer câteva poze care sper să vă placă. Doamne Ajuta să ne revedem sănătoși!
A dumneavoastră, Corina Chiriac.

În fiecare duminică, de la ora 13:30, emisiunea "Să v-amintiți dumi­nica!" le prezenta telespectatorilor tradițiile cultural-folclorice din diferite regiuni ale țării. Aceștia aveau ocazia de a cunoaște, prin intermediul fiecărei ediții, frumusețea folclorului românesc autentic, tradițiile și obiceiurile țării noastre, dar și de a se întâlni cu nume consacrate din muzica ușoară românească.

Corina Chiriac a fost gazda emisiunii începând cu 9 septembrie 2007. Iniţial emisunea a fost realizată de Florentina Satmari apoi, din septembrie 2011, de Raluca Olaru, Pe data de 21 septembrie 2014, emisiunea şi-a schimbat numele în "Opriţi timpul" şi, de asemenea, şi-a modificat formatul.

Citește mai multe despre Corina Chiriac
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În cadrul unei ceremonii virtuale de absolvire, John Malkovich a ținut un discurs cel puțin interesant - VIDEO

Cunoscutul actor a surprins audiența în momentul în care a apărut pe ecran și le-a spus câteva cuvinte preșcolarilor de...

Închide