Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Consumul zilnic de cocaină i-a provocat lui Noel Gallagher severe atacuri de panică

Noel Gallagher a vorbit deschis despre experiențele sale din anii '90 când priza cocaină, și despre modul în care drogul l-a băgat în spital.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

În cadrul podcastului "How Funny", găzduit de Matt Morgan, fostul membru Oasis a discutat de perioada de "rebeliune" în care apela la substanțe interzise.

"A trebuit să mă duc la spital odată. Imaginează-ți că ai psihoze și trebuie să mergi la spital. Nu înțelegeau un cuvânt din ce spuneam din cauza accentului și mă gândeam: <<cred că trebuie să plec de aici>>".

Gallagher a mai adăugat că atacurile grave de panică pe care începuse să le aibă au contribuit la renunțarea la acest obicei. Abstinența a început în 1998, când a plecat timp de o lună în Thailanda, cu soția de la acea vreme, Meg Matthews. În prezent, Noel Gallagher este de părere că cei care consumă cocaină sunt "plictisitori".

Recent, muzicianul a anunțat pe rețelele de socializare că o melodie Oasis, de mult timp pierdută, a fost găsită și lansată. Intitulată "Don't Stop...", piesa demo a fost creată în cadrul unei sesiuni de înregistrare din Hong Kong.

Citește mai multe despre Noel Gallagher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia și Global Records au încheiat colaborarea

Delia iese din portofoliul Global Records după 4 ani de colaborare. Artista mulțumește casei de discuri pentru proiectele dezvoltate împreună.

Închide