Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Consumul zilnic de cocaină i-a provocat lui Noel Gallagher severe atacuri de panică

Noel Gallagher a vorbit deschis despre experiențele sale din anii '90 când priza cocaină, și despre modul în care drogul l-a băgat în spital.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

În cadrul podcastului "How Funny", găzduit de Matt Morgan, fostul membru Oasis a discutat de perioada de "rebeliune" în care apela la substanțe interzise.

"A trebuit să mă duc la spital odată. Imaginează-ți că ai psihoze și trebuie să mergi la spital. Nu înțelegeau un cuvânt din ce spuneam din cauza accentului și mă gândeam: <<cred că trebuie să plec de aici>>".

Gallagher a mai adăugat că atacurile grave de panică pe care începuse să le aibă au contribuit la renunțarea la acest obicei. Abstinența a început în 1998, când a plecat timp de o lună în Thailanda, cu soția de la acea vreme, Meg Matthews. În prezent, Noel Gallagher este de părere că cei care consumă cocaină sunt "plictisitori".

Recent, muzicianul a anunțat pe rețelele de socializare că o melodie Oasis, de mult timp pierdută, a fost găsită și lansată. Intitulată "Don't Stop...", piesa demo a fost creată în cadrul unei sesiuni de înregistrare din Hong Kong.

Citește mai multe despre Noel Gallagher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia și Global Records au încheiat colaborarea

Delia iese din portofoliul Global Records după 4 ani de colaborare. Artista mulțumește casei de discuri pentru proiectele dezvoltate împreună.

Închide