Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Consumul zilnic de cocaină i-a provocat lui Noel Gallagher severe atacuri de panică

Noel Gallagher a vorbit deschis despre experiențele sale din anii '90 când priza cocaină, și despre modul în care drogul l-a băgat în spital.

Publicat

pe

Noel Gallagher
Noel Gallagher

În cadrul podcastului "How Funny", găzduit de Matt Morgan, fostul membru Oasis a discutat de perioada de "rebeliune" în care apela la substanțe interzise.

"A trebuit să mă duc la spital odată. Imaginează-ți că ai psihoze și trebuie să mergi la spital. Nu înțelegeau un cuvânt din ce spuneam din cauza accentului și mă gândeam: <<cred că trebuie să plec de aici>>".

Gallagher a mai adăugat că atacurile grave de panică pe care începuse să le aibă au contribuit la renunțarea la acest obicei. Abstinența a început în 1998, când a plecat timp de o lună în Thailanda, cu soția de la acea vreme, Meg Matthews. În prezent, Noel Gallagher este de părere că cei care consumă cocaină sunt "plictisitori".

Recent, muzicianul a anunțat pe rețelele de socializare că o melodie Oasis, de mult timp pierdută, a fost găsită și lansată. Intitulată "Don't Stop...", piesa demo a fost creată în cadrul unei sesiuni de înregistrare din Hong Kong.

Comentează

Trending