Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Concertul LP (Laura Pergolizzi) din iulie 2020 a fost reprogramat în 2021

Un nou concert mult aşteptat al verii lui 2020 a fost reprogramat pentru 2021. E vorba despre reprezentaţia de la Arenele Romane pe care Laura Pergolizzi trebuia să o susţină pe 10 iulie 2020. Evenimentul va avea loc în vara lui 2021 şi avem detalii despre el în articol.
Poster concert Laura Pergolizzi Arenele Romane 2021

Poster concert Laura Pergolizzi Arenele Romane 2021 (foto: LP)

În primul rând trebuie să aflaţi că biletele cumpărate pentru avenimentul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 10 iulie sunt valabile şi pentru cel de la anul. Artista din New York a devenit deja o prezenţă comună în ţara noastră, având concerte aproape anual în ultimii 4 ani. Amânarea concertului a fost făcută din motive de siguranţă, în conformitate cu reglementările actuale ale Guvernului pe fondul Stării de Alertă şi pandemiei de Covid-19.

Viitorul concert LP / Laura Pergolizzi are loc pe 11 iulie 2021 la Arenele Romane cu Moonlight Breakfast în deschidere. Iată declaraţia organizatorilor Events despre această decizie:

Știm cât de mult așteptat este acest concert de fanii LP, dar siguranța publicului și a tuturor celor implicați are cea mai mare prioritate pentru noi acum. De aceea, împreună cu artista și echipa să am decis că amânarea spectacolului pentru vara anului viitor este o măsură mai mult decât necesară. Mulțumim pentru înțelegere și susținere.

Laura Pergolizzi a cântat la Bucureşti pe 24 iunie 2019, aflându-se în turneul de promovare al celui de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth". Artista a ajuns anul trecut la al treilea concert în România. Ne-a încântat şi în 2017 la Arena Naţională, în deschiderea celor de la Kings of Leon. Prima sa incursiune pe tărâm mioritic venea în 2016, printr-un concert la Full Moon Live, un festival organizat de Events.

LP este o figură aparte în muzica internaţională, activând întâi în culise drept compozitor pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher şi apoi dezvăluind o combinaţie unică de indei rock, indie pop şi rock alternativ. Muziciana este activa din 1998 şi a lansat 5 albume şi 3 EP-uri. Ultimele sale colaborări de marcă includ 2 piese cu Morrissey, dar şi o colaborare cu fosta trupă a lui Chester Bennington, Grey Daze.

Biletele la viitorul concert se pot cumpăra de pe www.eventim.ro

Citește mai multe despre LP
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează un nou album în toamnă și se declară sătulă să fie acuzată de "glorificarea abuzurilor"

Lana Del Rey a anunțat că va lansa în curând un nou material de studio, în noile piese publicul urmând...

Închide