Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul LP (Laura Pergolizzi) din iulie 2020 a fost reprogramat în 2021

Un nou concert mult aşteptat al verii lui 2020 a fost reprogramat pentru 2021. E vorba despre reprezentaţia de la Arenele Romane pe care Laura Pergolizzi trebuia să o susţină pe 10 iulie 2020. Evenimentul va avea loc în vara lui 2021 şi avem detalii despre el în articol.

Publicat

pe

Poster concert Laura Pergolizzi Arenele Romane 2021
Poster concert Laura Pergolizzi Arenele Romane 2021 │ FOTO: LP

În primul rând trebuie să aflaţi că biletele cumpărate pentru avenimentul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 10 iulie sunt valabile şi pentru cel de la anul. Artista din New York a devenit deja o prezenţă comună în ţara noastră, având concerte aproape anual în ultimii 4 ani. Amânarea concertului a fost făcută din motive de siguranţă, în conformitate cu reglementările actuale ale Guvernului pe fondul Stării de Alertă şi pandemiei de Covid-19.

Viitorul concert LP / Laura Pergolizzi are loc pe 11 iulie 2021 la Arenele Romane cu Moonlight Breakfast în deschidere. Iată declaraţia organizatorilor Events despre această decizie:

Știm cât de mult așteptat este acest concert de fanii LP, dar siguranța publicului și a tuturor celor implicați are cea mai mare prioritate pentru noi acum. De aceea, împreună cu artista și echipa să am decis că amânarea spectacolului pentru vara anului viitor este o măsură mai mult decât necesară. Mulțumim pentru înțelegere și susținere.

Laura Pergolizzi a cântat la Bucureşti pe 24 iunie 2019, aflându-se în turneul de promovare al celui de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth". Artista a ajuns anul trecut la al treilea concert în România. Ne-a încântat şi în 2017 la Arena Naţională, în deschiderea celor de la Kings of Leon. Prima sa incursiune pe tărâm mioritic venea în 2016, printr-un concert la Full Moon Live, un festival organizat de Events.

LP este o figură aparte în muzica internaţională, activând întâi în culise drept compozitor pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher şi apoi dezvăluind o combinaţie unică de indei rock, indie pop şi rock alternativ. Muziciana este activa din 1998 şi a lansat 5 albume şi 3 EP-uri. Ultimele sale colaborări de marcă includ 2 piese cu Morrissey, dar şi o colaborare cu fosta trupă a lui Chester Bennington, Grey Daze.

Biletele la viitorul concert se pot cumpăra de pe www.eventim.ro

Comentează

Trending