Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Concertul Al Bano & Romina Power a fost reprogramat pentru 2021

Într-un comunicat de presă, organizatorii concertului au anunțat noua dată a evenimentului, reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus.

Concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2014 │ FOTO: Alin Crăciun

Concertul Al Bano & Romina Power, programat pentru 23 mai 2020 la Sala Palatului, a fost amânat pentru data de 19 februarie 2021, începând cu ora 19:30. Biletele deja cumpărate rămân valabile pentru noua dată!

Informația a fost oferită de MTime Entertainment, organizatorul concertului, într-un comunicat de presă:

"Din cauza stării de urgență generată de pandemia cu Coronavirus-Covid19, având în vedere faptul că în prezent nu putem estima cu precizie data la care va lua sfârșit această criză și ținând cont de ordonanțele care instituie o serie de restricții pentru protejarea sănătății publice, inclusiv privind suspendarea oricărei manifestări culturale cu public, pentru a putea organiza, în siguranță deplină pentru spectatori, tehnicieni, artiști și muzicieni, concertul susținut de Al Bano & Romina Power în București, producția turneului artiștilor LIVE TOUR, promotorul și organizatorii locali, în acord cu artiștii, au decis amânarea concertului din data de 23 mai 2020, programat la Sala Palatului - București, până în ziua de 19 februarie 2021, în aceeași locație, cu începere de la ora 19:30.
Biletele achiziționate deja sunt valabile pentru noua dată.
Sperând că toate neplăcerile cauzate de pandemia cu Covid19 vor ajunge la final cât mai curând, vă mulțumim pentru înțelegere și vă recomandăm: STAȚI ACASĂ, respectând legile emise în perioada stării de urgență".

Al Bano și Romina Power alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit cunoscuți datorită unor hit-uri precum "Felicita", "Sempre sempre", "Nostalgia Canaglia" sau "Liberta", însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi formează din nou o pereche pe scenă.

Bilete concert Al Bano & Romina Power

Biletele pentru concertul celor doi artiști se găsesc la prețuri cuprinse între 110 și 390 de lei, în funcție de categoria aleasă. Consultă agenda InfoMusic și cumpără bilete.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Al BanoRomina Power
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Live-uri memorabile cu The Rolling Stones, de acum pe YouTube - VIDEO

The Rolling Stones contribuie la ușurarea zilelor de izolare cu înregistrări din concerte celebre ale trupei. În fiecare săptămână, formația...

Închide