Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Concertele drive-in și cu public restrâns intră în teste, anunță Live Nation

Show-urile live vor continua să bucure publicul și în perioada pandemiei, a anunțat Live Nation. Cel mai mare promoter de concerte pe plan internațional va testa evenimentele drive-in și concertele cu public restrâns, considerând că aceste variante sunt foarte importante în procesul de revenire la normalitate.
Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională

│ FOTO: Alex Chelba

În contextul incert al evoluției pandemiei de coronavirus, piața de concerte rămâne unul dintre cele mai afectate segmente de business. Soluțiile propuse de Live Nation pe lunile ce urmează sunt concertele de tip drive-in, la care cumpărătorii de bilete vor putea participa din mașini, festivalurile cu public restrâns și recitalurile susținute de artiști online, de acasă.

CEO Live Nation: "Observăm o mulțime de artiști care vor să revină pe scenă imediat ce vor putea face asta în siguranță"

Aceste variante vor putea fi posibile imediat ce relaxarea măsurilor de restricție va oferi contextul potrivit, astfel încât să se respecte recomandările autorităților din fiecare oraș / stat / țară.

"Indiferent dacă se va întâmpla în Arkansas sau într-un alt stat unde vom putea acționa în siguranță, din punct de vedere social și politic, vom organiza show-uri și concerte cu capacitate redusă, deoarece putem să ne încadrăm matematic în niște limite. Există o mulțime de artiști grozavi care pot vinde o arenă, dar vor ține concerte în 10 teatre sau cluburi mai mici în contextul dat. Observăm o mulțime de artiști care vor să revină pe scenă imediat ce vor putea face asta în siguranță", a declarat CEO-ul Live Nation Michael Rapino, potrivit Rolling Stone.

CEO Live Nation: "Este important pentru noi să continuăm să facem concerte de tip drive-in"

Rapino a specificat că testarea concertelor drive-in și cu public restrâns nu vor avea loc neapărat în Statele Unite, ci în orice altă țară în care astfel de show-uri se vor putea desfășura în siguranță. Vor fi, astfel, luate în considerare țările și orașele care nu au fost puternic afectate de coronavirus și în care măsurile de restricție nu sunt atât de aspre.

"Este important pentru noi să continuăm să facem concerte de tip drive-in, pe care urmează să le testăm, și care s-au bucurat deja de succes, concerte fără public, disponibile online unui număr mare de fani, concerte de festival cu capacitate redusă, care s-ar putea desfășura afară, sau într-un teatru, sau pe un stadion, unde este suficient spațiu pentru a se desfășura în siguranță. Avem puse la punct toate aceste planuri, ele se vor aplica în funcție de piață și de stadiul de relaxare a restricțiilor în care se află orașul în discuție", a detaliat Michael Rapino.

Primul concert drive-in din România

O serie de concerte drive-in au avut deja loc în Danemarca, Suedia și Germania. În România, primul concert de acest tip va fi susținut de Delia și va avea loc pe 31 mai, la Romexpo. Biletele pentru acest concert se pot achiziționa online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia anunţă primul concert drive-in din România; Iată când şi unde are loc

Delia ne-a obişnuit cu nonconformismul său în concerte şi apariţii live, iar acum artista duce lucrurile la un nou nivel....

Închide