Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Concertul aniversar Toto Cutugno a fost reprogramat pentru 2021

Concertul pe care Toto Cutugno ar fi trebuit să îl susțină pe 29 mai la Sala Palatului a fost reprogramat pe anul viitor. Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată anunțată de organizatori.
Concert Toto Cutugno la Sala Palatului pe 27 februarie 2015

Concert Toto Cutugno la Sala Palatului pe 27 februarie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Concertul aniversar Toto Cutugno ce ar fi trebuit să aibă loc luna aceasta a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021. Evenimentul va avea loc într-o sâmbătă, în aceeași locație, respectiv la Sala Palatului din București.

Această decizie de reprogramare a fost luată ca urmare a măsurilor de siguranță luate de Guvernul României, în contextul încercării de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19. Decizia nu ține de vointa organizatorilor sau a artistului.

"Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte"

Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată anunțată de organizatori.

"Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 27 februarie, când Toto Cutugno se va întoarce la București pentru un super show", au transmis organizatorii.

În contextul actual, reprogramarea concertului nu îi este imputabilă organizatorului, ci unei situații de forță majoră. Așadar, returnarea banilor nu este posibilă.

Organizatorul a depus și continuă să depună toate eforturile pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții identice cu cele stabilite inițial, respectiv concertul a fost reprogramat în aceeași locatie, Sala Palatului. Referitor la data reprogramării, data de 27 februarie 2021 este prima dată disponibilă pentru reprogramarea concertului în aceeași locație.

Toto Cutugno, celebrul solist italian, sărbătorește 50 de ani de activitate pe scena Salii Palatului din București.  Acesta are un palmares impresionant. A vândut peste 150 de milioane de exemplare din albumele sale. A avut 14 participări ca interpret la Festivalul Sanremo (în perioada 1970 - 2008), fiind primul cantautor care a câștigat marele premiu al acestui festival în 1980. De asemenea, Cutugno a câștigat marele premiu al ediției Eurovision 1990. Toto Cutugno este și un foarte bun instrumentist, cântând la nu mai puțin de nouă instrumente.

Artistul a compus peste 400 de melodii, multe dintre acestea fiind interpretate de mari orchestre (Pourcel, Caravelli și Paul Mauriat). De-a lungul carierei Toto Cutugno a scris melodii de mare succes pentru: Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Gerard Lenorman, Hervé Vilard, Luis Miguel, Michel Sardou, Mireille Mathieu, Peppino di Capri, Jose Luis Rodriguez și formația Ricchi e Poveri.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Toto Cutugno
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inginerul de sunet al lui Jimi Hendrix vorbește despre albumul de care chitaristul a fost cel mai mândru

Eddie Kramer, inginerul de sunet care a lucrat cu Jimi Hendrix la toate cele trei albume de studio ale chitaristului,...

Închide