Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul aniversar Toto Cutugno a fost reprogramat pentru 2021

Concertul pe care Toto Cutugno ar fi trebuit să îl susțină pe 29 mai la Sala Palatului a fost reprogramat pe anul viitor. Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată anunțată de organizatori.

Publicat

pe

Concert Toto Cutugno la Sala Palatului pe 27 februarie 2015
Concert Toto Cutugno la Sala Palatului pe 27 februarie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Concertul aniversar Toto Cutugno ce ar fi trebuit să aibă loc luna aceasta a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021. Evenimentul va avea loc într-o sâmbătă, în aceeași locație, respectiv la Sala Palatului din București.

Această decizie de reprogramare a fost luată ca urmare a măsurilor de siguranță luate de Guvernul României, în contextul încercării de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19. Decizia nu ține de vointa organizatorilor sau a artistului.

"Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte"

Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată anunțată de organizatori.

"Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 27 februarie, când Toto Cutugno se va întoarce la București pentru un super show", au transmis organizatorii.

În contextul actual, reprogramarea concertului nu îi este imputabilă organizatorului, ci unei situații de forță majoră. Așadar, returnarea banilor nu este posibilă.

Organizatorul a depus și continuă să depună toate eforturile pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții identice cu cele stabilite inițial, respectiv concertul a fost reprogramat în aceeași locatie, Sala Palatului. Referitor la data reprogramării, data de 27 februarie 2021 este prima dată disponibilă pentru reprogramarea concertului în aceeași locație.

Toto Cutugno, celebrul solist italian, sărbătorește 50 de ani de activitate pe scena Salii Palatului din București.  Acesta are un palmares impresionant. A vândut peste 150 de milioane de exemplare din albumele sale. A avut 14 participări ca interpret la Festivalul Sanremo (în perioada 1970 - 2008), fiind primul cantautor care a câștigat marele premiu al acestui festival în 1980. De asemenea, Cutugno a câștigat marele premiu al ediției Eurovision 1990. Toto Cutugno este și un foarte bun instrumentist, cântând la nu mai puțin de nouă instrumente.

Artistul a compus peste 400 de melodii, multe dintre acestea fiind interpretate de mari orchestre (Pourcel, Caravelli și Paul Mauriat). De-a lungul carierei Toto Cutugno a scris melodii de mare succes pentru: Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Gerard Lenorman, Hervé Vilard, Luis Miguel, Michel Sardou, Mireille Mathieu, Peppino di Capri, Jose Luis Rodriguez și formația Ricchi e Poveri.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 8 mai 2021

Toto Cutugno

Loc
Sala Palatului

Trending