Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

"Celebration Day" va fi pentru fanii Led Zeppelin pentru că pot urmări pe YouTube celebrul film-concert

"Celebration Day", filmul concert care surprinde reuniunea trupei Led Zeppelin din 2007, de pe Arena O2 din Londra, va fi transmis gratuit pe YouTube în acest weekend.
Led Zeppelin

Led Zeppelin │ FOTO: Ron Rafaelli

Filmul va fi disponibil timp de 72 de ore începând de sâmbătă, 30 mai, de la 22:00, ora României. Fanii își pot seta un memento pe canalul oficial al trupei.

Reuniunea Led Zeppelin, care a marcat și susținerea unui concert caritabil pentru regretatul compozitor Ahmet Ertegün, a avut loc pe Arena O2 din Londra pe 10 decembrie 2007. A fost primul concert al trupei în aproape trei decenii și prima oară când membrii au cântat împreună de la moartea lui John Bonham din 1980. La acel show, Robert Plant, Jimmy Page și John Paul Jones au fost acompaniați la tobe de Jason, fiul lui Bonham.

Recitalul trupei a beneficiat de un film-concert, lansat în 2012. "Celebration Day" cuprinde 16 melodii și două momente de bis. Printre piesele ce se găsesc în setlist se numără "Good Times Bad Times", "Black Dog", "No Quarter", "Dazed and Confused", "Misty Mountain Top", "Kashmir" sau "Whole Lotta Love". De asemenea, concertul de reuniune a prezentat, în premieră, interpretarea integrală a pieselor "Ramble On" și "For Your Life".

"Led Zeppelin a încheiat un parteneriat cu YouTube pentru un streaming exclusiv al evenimentului <<Celebration Day>>, filmul concert ce prezintă excepționalul concert live al trupei din 2007. <<Celebration Day>> va avea premiera sâmbăta aceasta, 30 mai, de la 8pm UK / 3pm ET / 12pm PT, pe canalul oficial de Youtube Led Zeppelin", a scris trupa pe pagina de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Led Zeppelin (@ledzeppelin)

Celebration Day Tracklist:

 1. Good Times Bad Times
 2. Ramble On
 3. Black Dog
 4. In My Time Of Dying
 5. For Your Life
 6. Trampled Under Foot
 7. Nobody’s Fault But Mine
 8. No Quarter
 9. Since I’ve Been Loving You
 10. Dazed And Confused
 11. Stairway To Heaven
 12. The Song Remains The Same
 13. Misty Mountain Hop
 14. Kashmir
 15. Whole Lotta Love
 16. Rock And Roll

Setează un memento și bucură-te de concertul "Celebration Day" - Led Zeppelin:

Citește mai multe despre Led Zeppelin
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May, după infarct: "Vă mulțumesc pentru modul fantastic prin care mi-ați transmis iubirea voastră" - VIDEO

Brian May le-a mulțumit tuturor fanilor care i-au trimis mesaje de sprijin, după ce vestea privind infarctul său s-a răspândit...

Închide