Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Casa bântuită ce a inspirat filmul "The Conjuring" va putea fi vizitată pentru scopuri caritabile

Începând cu 9 mai, ușile înfricoșătoarei case vor fi deschise în cadrul unui live stream exclusiv. Evenimentul va dura o săptămână și va ajuta la strângerea de fonduri pentru trei organizații de caritate ce luptă împotriva COVID-19.
Casa ce a inspirat filmul

Casa ce a inspirat filmul "The Conjuring" (captură ecran)

În ultimele săptămâni, lumea s-a aflat în izolare, și în aceeași situație se găsește și familia Heinzen, care locuiește în casa ce a inspirat filmul "The Conjuring". Din fericire pentru ei, spiritele rele nu vor fi singurele forțe care le pândesc camerele. Membrii familiei invită publicul să ia parte la o experiență de neuitat și să vadă cum se trăiește într-o locuință bântuită pe timp de distanțare socială.

Cei interesați vor vizita casa în cadrul unei sesiuni live, așa că, dacă se întâmplă ceva, publicul va vedea în timp real. De asemenea, vor exista o serie de evenimente atractive, de la multiple investigații și teste până la interviuri cu celebrități care se ocupă de activități paranormale.

Doritorii pot cumpăra bilete de pe site-ul live.thedarkzone.tv, care la momentul actual se găsesc la prețul de 15 dolari, iar câștigurile provenite din vânzarea acestora se vor duce către trei organizații de caritate: World Cental Kitchen, Gary Sinise Foundation și Global Giving.

"The Conjuring", tradus în română "Trăind printre demoni", este un film american din 2013 regizat de James Wan. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Vera Farmiga și Patrick Wilson. A primit Premiul Saturn pentru cel mai bun film de groază. Este primul film din seria The Conjuring, fiind urmat de The Conjuring 2 (2016).

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou roman din seria "Twilight" va fi lansat anul acesta

Stephenie Meyer, autoarea celebrelor cărți, va lansa un nou volum din serie, intitulat "Midnight Sun". Acesta ajunsese fraudulos pe internet...

Închide