Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Camila Cabello și Steve Aoki vor participa la un eveniment caritabil pe TikTok

Platforma va găzdui un eveniment live de strângere de fonduri în fiecare seară din această săptămână - de marți până sâmbătă. O serie de artiști cunoscuți vor participa.
Steve Aoki și Camila Cabello

Steve Aoki și Camila Cabello

Camila Cabello, Giada De Laurentiis, Terry Crews, Wayne Brady, Howie Mandel, Kristin Chenoweth și Steve Aoki au fost anunțați ca participanți la serie caritabilă, intitulată Happy at Home: #OneCommunity LIVE, alături de vedete populare TikTok precum Charli D'Amelio și Addison Rae.

Temele abordate în fiecare episod vor include muzică, sănătate, educație, gătit la domiciliu, familie și multe altele, toate cu scopul de a strânge fonduri și de a atrage atenția asupra organizațiilor de caritate legate de COVID-19.

Toate veniturile din stream-uri vor fi donate unor organizații de caritate. Prin intermediul fondului de ajutor propriu al aplicației, TikTok va dărui, de asemenea, donațiile obținute de la utilizatori până pe 27 mai 2020, ca parte a unei promisiuni de a strânge până la 10 milioane de dolari din donații de la utilizatori.

Platforma s-a angajat anterior să doneze peste 375 de milioane de dolari pentru lupta împotriva COVID-19, inclusiv 25 de milioane de dolari provenite din spoturi publicitare. 2 milioane de dolari din acea donație s-au alocat programului MusiCares al Academiei de Înregistrare.

Program Happy at Home: #OneCommunity LIVE

Program eveniment caritabil TikTok

Program eveniment caritabil TikTok │ FOTO: tiktok.com

Citește mai multe despre Camila CabelloSteve Aoki
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ADDA a lansat piesa "Prieteni buni", un nou single de pe viitorul album "Artă, viaţă şi iubire" - AUDIO

ADDA a lansat piesa "Prieteni buni", despre prietenii de care îţi aduci aminte când ai necazuri sau te bucuri de...

Închide