Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Calvin Harris povestește cum medicii i-au repornit inima după ce "a murit" în 2014

Calvin Harris a dezvăluit că în 2014 a fost pe punctul de a muri. Potrivit DJ-ului, viața i-a fost salvată de medici în sala de urgențe.
Calvin Harris

Calvin Harris

Calvin Harris a vorbit public pentru prima oară despre un incident din 2014 care s-ar fi putut solda cu moartea sa. DJ-ul a mărturisit într-o postare pe Twitter că inima i s-a oprit și că a fost resuscitat de medici.

"2014 a fost un an interesant pentru mine, l-am început detronându-mă pe mine de pe prima poziție a topurilor din UK și l-am finalizat în sala de urgențe, cu inima fiindu-mi resuscitată", a scris Calvin Harris pe Twitter.

Mesajul lui Calvin Harris de pe Twitter

Oferind apoi și câteva informații contextuale, DJ-ul a detaliat că acel moment din 2014 a fost cauzat de o problemă de sănătate. Acesta a fost diagnosticat cu aritmie, o problemă a inimii ce afectează în jur de două milioane de oameni din Marea Britanie. Diagnosticul l-a determinat pe Calvin să renunțe la alcool, aducând schimbări majore în viața sa.

Nu este prima oară când viața DJ-ului a fost pusă în pericol. În 2018, Harris a fost implicat într-un accident de mașină. Aarika Wolf, iubita lui Calvin Harris, era la volan atunci când s-au izbit de o altă mașină. Se pare că cei doi nu au pățit nimic, însă șoferul și pasagerul din celălalt autoturism au avut câteva răni ușoare.

În ultimii anii, Calvin Harris și-a concentrat atenția pe o serie de colaborări. Ultimele sale single-uri au fost înregistrate împreună cu Sam Smith, benny blanco și Rag'n'Bone Man.

în 2017, Harris era declarat cel mai bine plătit DJ din lume, titlul revenindu-i atunci pentru cel de-al cincilea an consecutiv. Pe lista hiturilor sale se înscriu piese ca "We Found Love" feat. Rihanna, "This Is What You Came For", "Summer", "Feel So Close", "Outside", "Feels" și "One Kiss" feat. Dua Lipa.

Citește mai multe despre Calvin Harris
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala Oscar din 2021 ar putea fi amânată din cauza pandemiei de coronavirus

Cea de-a 93-a ediție a galei Premiilor Oscar ar putea fi amânată pe fondul incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus....

Închide