Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Bryan Adams pune pe seama celor care nu vor să devină vegani apariția coronavirusului

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Bryan Adams a avut o părere tranșantă despre apariția coronavirusului.

Publicat

pe

Bryan Adams (2019)
Bryan Adams (2019) │ FOTO: PR

Mesajul transmis de muzician a venit în urma faptului că în perioada 11-13 mai ar fi trebuit să concerteze la Royal Albert Hall din Londra. Din cauza pandemiei actuale, show-urile au fost reprogramate pentru aprilie 2021. Ei bine, dezamăgirea provocată de amânarea concertelor și-a spus cuvântul, iar Bryan Adams nu s-a reținut deloc în a-și exprima nemulțumirea.

Artistul i-a blamat pe cei care mănâncă carne (în special carne de liliac, cunoaștem teoria conform căreia un om ar fi contractat prima dată COVID-19 de la un liliac din piețele de animale vii din Wuhan), a adus în discuție "piețele umede" și oamenii care fac afaceri din vânzarea animalelor. Deși, și alte celebrități au avut păreri similare despre piețele de animale vii din China, exprimarea lui Bryan Adams a fost una destul de dură, iar mulți fani l-au criticat pentru această atitudine. Mesajul a fost "îndulcit" de faptul că muzicianul a interpretat o variantă acustică a piesei "Cuts Like a Knife".

"<<Cuts Like a Knife>>. Un cântec scris de mine. În seara aceasta ar fi trebuit să debuteze concertele de la Royal Albert Hall, dar mulțumită unei nenorocite îngurgitări de liliac, vânzării animalelor din piețele umede și a unor nemernici lacomi care au făcut virusul, lumea e pusă acum în așteptare, ca să nu mai zic de miile de oameni care au suferit sau au murit din cauza virusului. Mesajul meu pentru ei, în afară de un <<mulțumesc al naibii de mult>>, este să devină vegani. Pentru toți cei care nu pot participa la concerte, aș vrea să fiu pe scenă mai mult decât credeți. A fost grozav să petrec timp cu familia și copiii mei, dar îmi lipsesc cealaltă familie, trupa, echipa și fanii mei. Aveți grijă de voi și sper că vom reveni în curând cu show-uri. Voi interpreta fragmente din fiecare album pe care ar fi trebuit să îl cântăm în concerte în următoarele zile", a scris Bryan Adams.

Bryan Adams ar fi trebuit să plece în turneu cu Bon Jovi. Programat să înceapă pe 10 iunie în Tacoma, Washington și să se încheie pe 27 și 28 iulie cu 2 mega show-uri la Madison Square Garden în New York, turneul a fost anulat din cauza pandemiei.

Comentează

Trending