Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Brian May, după infarct: "Vă mulțumesc pentru modul fantastic prin care mi-ați transmis iubirea voastră" - VIDEO

Brian May le-a mulțumit tuturor fanilor care i-au trimis mesaje de sprijin, după ce vestea privind infarctul său s-a răspândit în toată presa. Chitaristul Queen s-a declarat copleșit de această manifestație de iubire, înregistrând un video pentru a-și arăta recunoștința.
Brian May

Brian May

Chitaristul trupei Queen, Brian May, a suferit de curând un infarct ce i-ar fi putut provoca moartea, dacă medicii nu ar fi intervenit la timp. Muzicianul a dezvăluit pe Instagram detalii despre "peripețiile sale cu grădinăritul" și recentele probleme medicale, asigurând publicul că acum se simte mult mai bine.

Această știre a fost preluată de toată presa internațională, Brian May primind ulterior foarte multe mesaje de susținere din partea fanilor. Pentru a le mulțumi, chitaristul a înregistrat un nou mesaj video, în care se declară extrem de emoționat de acest "val de iubire".

Brian May: "Inbox-ul adresei mele de mail este plin de mesaje incredibile"

"Sunt copleșit și mai mult decât emoționat de valul de iubire și sprijin pe care l-am primit după ce toată presa a scris despre mine, chiar nu mă așteptam la toate astea.

După cum puteți vedea, sunt bine...inbox-ul adresei mele de mail este plin de mesaje incredibile, nu voi reuși niciodată să vă mulțumesc individual, așa că permiteți-mi să vă mulțumesc astfel. Este pur și simplu incredibil (...).

Vă mulțumesc, asta e tot ce pot să spun, pentru modul fantastic prin care mi-ați transmis iubirea voastră. Apreciez din suflet, nu voi uita niciodată", a spus Brian May.

VIDEO: Mesajul lui Brian May pentru fani

View this post on Instagram

Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

În mesajul său, Brian May a mărturisit că se simte norocos că a putut auzi toate vorbele frumoase ce i-au fost transmise.

"Asta o să sune ciudat, dar mă simt ca și cum aș fi murit, oarecum, dar cumva am putut participa la înmormântare. Adeseori mă gândesc la faptul că la înmormântări vin o mulțime de oameni care spun tot felul de lucruri drăguțe despre persoana care a murit, dar el sau ea nu poate să le audă.

Eu sunt norocos că am putut să le aud - acum simt că viața mea e completă. Îmi pare rău dacă asta sună ciudat, dar nu pot compara cu nimic altceva ceea ce mi s-a întâmplat."

Citește mai multe despre Brian MayQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gorillaz sărbătorește 20 de ani de istorie vizuală prin lansarea unui almanah

Au trecut mai bine de 20 de ani de la înființarea grupului Gorillaz, iar creatorii Damon Albarn și Jamie Hewlett...

Închide