Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Bob Dylan va lansa albumul "Rough and Rowdy Ways" și ne prezintă o nouă piesă - AUDIO

Legendarul muzician a anunțat lansarea "Rough and Rowdy Ways", primul material de compoziții originale în opt ani. Albumul va fi lansat pe 19 iunie.
Bob Dylan

Bob Dylan

Albumul vine după două lansări ce au avut loc în martie și aprilie. În primul rând, este vorba de track-ul "Murder Most Foul". Acesta are 17 minute şi tema este reprezentată de asasinarea lui JFK. Artistul de 78 de ani a scos la lumină single-ul din arhivele sale şi i-a dat un suflu nou.

În al doilea rând, Bob Dylan a mai lansat "I Contain Multitudes". Piesa este mai scurtă decât anterioara, și face referiri la nume precum Anne Frank, Indiana Jones, Beethoven, Chopin sau The Rolling Stones. Acest titlu se regăsește și în poemul "Song of Myself", de Walt Whitman, Bob Dylan fiind un admirator al autorului.

Pe lângă vestea noului album, Bob Dylan a lansat "False Prophet", o piesă blues-rock, cu o durată de șase minute.

Ascultă Bob Dylan - False Prophet

Bob Dylan este unul dintre cei mai influenți muzicieni ai secolului XX, fiind un simbol al inovaţiei în muzică și cultură și totodată primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambițiile intelectuale. Muzicianul a câștigat nenumărate distincţii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Artistul a primit premiul Nobel pentru literatură în 2016, pentru contribuţia adusă poeziei. Muzicianul este şi prozator, având o serie de memorii celebre, "Chronicles".

Povestea de viață a lui Bob Dylan va fi cuprinsă într-un film biografic regizat de James Mangold. În rolul principal a fost distribuit actorul american Timothée Chalamet.

Citește mai multe despre Bob Dylan
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a anunțat primul single de pe viitorul album

Ieri, 7 mai, Katy Perry a anunțat pe site-urile de socializare lansarea unui nou single, precum și o serie de...

Închide