Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Unul dintre cei mai apreciaţi tenori din lume, Andrea Bocelli a mărturisit pentru presa italiană că a fost bolnav de coronavirus. Din fericire a fost o formă uşoară, dar mai grav e că întreaga familie a artistului a luat virusul. Mărturia muzicianului şi poziţia sa cu privire la pandemie le găsiţi în articol.

Andrea Bocelli în concert la București (22 iunie 2017) │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tenorul italian a mărturisit că a avut Covid-19, dar cu simptome uşoare, iar virusul i-a infectat şi soţia şi cei doi copii. Artistul a declarat aceste lucruri marţi, pe 26 mai, atunci când ieşea dintr-un spital din Pisa, unde a donat plasmă. Testul a fost făcut pe 10 martie şi a fost pozitiv, dar muzicianul a fost în mare parte asimptomatic, doar cu puţină febră. Soţia, Veronica Berti şi cei doi copii, Amos şi Matteo au fost de asemenea pozitivi la acest test, dar nu au avut simptome grave.

Printre simptomele menţionate artistul aminteşte febră (nu foarte mare), tuse şi strănut. Muzicianul a precizat şi că "îi mulţumeşte lui Dumnezeu" că nu se numără printre politicienii şi cei cu putere de decizie în aceste zile. Declaraţia vine pe fondul deschiderii progresive a ţării începută în Italia pe 4 mai. Bocelli a precizat şi că i se pare că e "prea multă agitaţie" cu privire la Covid-19 acum şi că ar atitudinea era justificată la început de criză, dar nu acum.

Donaţia de plasmă făcută de Andrea Bocelli alături de soţia sa va ajuta cercetătorii să descopere mai multe despre boală şi anticorpii săi. În Italia există un program şi un studiu numit "Tsunami", care testează eficienţa plasmei celor care s-au vindecat de Covid-19 în lupta contra bolii la pacienţii care încă suferă de ea. Italia este una dintre cele mai grav lovite tari din lume de acest virus, cu peste 230.000 de persoane infectate şi un număr de peste 32.000 de decedaţi.

Tenorul a ţinut un concert emoţionant şi memorabil în Domul gol din Milano în ziua Paştelui Catolic. Evenimentul a fost transmis prin live stream pe YouTube şi urmărit de milioane de spectatori de acasă. Andrea Bocelli a concertat ultima oară în România în 2017, în Piaţa Constituţiei.

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify scapă de o limită enervantă şi îţi permite să adaugi muzică "fără număr"

Spotify a scăpat de o limită enervantă a sa, pe care utilizatorii nu o apreciau deloc. Serviciul de streaming din...

Închide