Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Alice Cooper își dorește să fie portretizat de Johnny Depp într-un viitor film biografic

Deși se îndoiește că se va face un film biografic despre viața sa, Alice Cooper și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Întrebat de Yahoo! Entertainment dacă și-ar dori să se facă un film biografic despre viața sa, Alice Cooper a răspuns, cu modestie, că nu se consideră suficient de popular pentru un astfel de proiect.

"Sper să nu fie genul de film care se face după ce mor...De obicei genul ăsta de pelicule se fac despre trupe care au avut un mare succes comercial, în vreme ce Alice, deși a vândut multe albume și a fost de succes, nu eram pe gustul tuturor. Am fost cu siguranță de partea mai întunecată", a detaliat rocker-ul.

"[Lui Johnny] îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze"

Dacă s-ar face acest film, Alice l-ar alege fără ezitări pe Johnny Depp în rolul principal, fiind convins că și-ar asuma rolul și nu ar avea nevoie de prea multă documentare, colegii fiind în trupa The Hollywood Vampires.

"Johnny ar fi cel mai potrivit actor care să joace rolul meu, pentru că îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze. Și iubește protezele - și-ar pune nasul meu și tot pachetul într-o clipă.

Și mă cunoaște suficient de bine pentru a mă imita, sunt destul de sigur de asta."

De curând, Alice Cooper a lansat o piesă compusă în carantină, intitulată "Don’t Give Up". Melodia vine în sprijinul celor care se simt deznădăjduiți de situația actuală, fiind lansată împreună cu un videoclip ce prezintă mesajele de unitate a peste 20.000 de fani.

Johnny Depp s-a menținut și el ocupat în perioada izolării, lansând împreună cu Jeff Beck un cover al piesei "Isolation", de la John Lennon.

Comentează

Trending