Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Alice Cooper își dorește să fie portretizat de Johnny Depp într-un viitor film biografic

Deși se îndoiește că se va face un film biografic despre viața sa, Alice Cooper și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Întrebat de Yahoo! Entertainment dacă și-ar dori să se facă un film biografic despre viața sa, Alice Cooper a răspuns, cu modestie, că nu se consideră suficient de popular pentru un astfel de proiect.

"Sper să nu fie genul de film care se face după ce mor...De obicei genul ăsta de pelicule se fac despre trupe care au avut un mare succes comercial, în vreme ce Alice, deși a vândut multe albume și a fost de succes, nu eram pe gustul tuturor. Am fost cu siguranță de partea mai întunecată", a detaliat rocker-ul.

"[Lui Johnny] îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze"

Dacă s-ar face acest film, Alice l-ar alege fără ezitări pe Johnny Depp în rolul principal, fiind convins că și-ar asuma rolul și nu ar avea nevoie de prea multă documentare, colegii fiind în trupa The Hollywood Vampires.

"Johnny ar fi cel mai potrivit actor care să joace rolul meu, pentru că îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze. Și iubește protezele - și-ar pune nasul meu și tot pachetul într-o clipă.

Și mă cunoaște suficient de bine pentru a mă imita, sunt destul de sigur de asta."

De curând, Alice Cooper a lansat o piesă compusă în carantină, intitulată "Don’t Give Up". Melodia vine în sprijinul celor care se simt deznădăjduiți de situația actuală, fiind lansată împreună cu un videoclip ce prezintă mesajele de unitate a peste 20.000 de fani.

Johnny Depp s-a menținut și el ocupat în perioada izolării, lansând împreună cu Jeff Beck un cover al piesei "Isolation", de la John Lennon.

Citește mai multe despre Alice CooperJohnny Depp
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Björn Ulvaeus, cofondatorul ABBA, a fost ales președintele Confederației Internaționale a Societăților de Autori și Compozitori

Dacă s-ar putea spune doar un lucru despre Confederația Internațională a Societăților de Autori și Compozitori, acela ar fi că...

Închide