Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Alice Cooper își dorește să fie portretizat de Johnny Depp într-un viitor film biografic

Deși se îndoiește că se va face un film biografic despre viața sa, Alice Cooper și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Întrebat de Yahoo! Entertainment dacă și-ar dori să se facă un film biografic despre viața sa, Alice Cooper a răspuns, cu modestie, că nu se consideră suficient de popular pentru un astfel de proiect.

"Sper să nu fie genul de film care se face după ce mor...De obicei genul ăsta de pelicule se fac despre trupe care au avut un mare succes comercial, în vreme ce Alice, deși a vândut multe albume și a fost de succes, nu eram pe gustul tuturor. Am fost cu siguranță de partea mai întunecată", a detaliat rocker-ul.

"[Lui Johnny] îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze"

Dacă s-ar face acest film, Alice l-ar alege fără ezitări pe Johnny Depp în rolul principal, fiind convins că și-ar asuma rolul și nu ar avea nevoie de prea multă documentare, colegii fiind în trupa The Hollywood Vampires.

"Johnny ar fi cel mai potrivit actor care să joace rolul meu, pentru că îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze. Și iubește protezele - și-ar pune nasul meu și tot pachetul într-o clipă.

Și mă cunoaște suficient de bine pentru a mă imita, sunt destul de sigur de asta."

De curând, Alice Cooper a lansat o piesă compusă în carantină, intitulată "Don’t Give Up". Melodia vine în sprijinul celor care se simt deznădăjduiți de situația actuală, fiind lansată împreună cu un videoclip ce prezintă mesajele de unitate a peste 20.000 de fani.

Johnny Depp s-a menținut și el ocupat în perioada izolării, lansând împreună cu Jeff Beck un cover al piesei "Isolation", de la John Lennon.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Johnny Depp revine în atenția fanilor într-un nou trailer al filmului "City of Lies"

La mai bine de trei ani de când a fost pus în așteptare, filmul "City of Lies" este programat în sfârșit să ajungă în anumite cinematografe și pe servicii de streaming pe 19 martie, respectiv 9 aprilie, iar un nou trailer a fost lansat. Te invităm să-l urmărești.

Publicat

pe

Johnny Depp în trailerul filmului "City of Lies"
Johnny Depp în trailerul filmului "City of Lies" │ FOTO: captură YouTube / Saban Films

"City of Lies" ar fi trebuit să ajungă în cinematografe în 2018, însă proiectul a fost în așteptare din cauza unor procese ce îl aveau ca personaj principal pe Johnny Depp. Imaginea actorului nu era una foarte pozitivă la acea vreme, iar în opinia echipei de producție a filmului, cea mai bună soluție a fost amânarea lansării.

Acum, "City of Lies" se bucură de un nou trailer. Pelicula se bazează pe moartea rapperului The Notorious B.I.G. din 1997. Regizat de Brad Furman, filmul urmărește un detectiv pensionat pe nume Russell Poole (Depp) și un jurnalist (Forest Whitaker) în timp ce încearcă să descopere identitatea celor responsabili pentru morțile lui Tupac Shakur și The Notorious B.I.G. Se presupune că o serie de detalii din film au fost extrase din "LAbyrinth", o carte scrisă de Randall Sullivan, câștigător al Premiului Pulitzer.

Noul trailer începe prin stabilirea scenei morții rapperului și scoate în evidență indiferența suspectă a poliției din Los Angeles pentru acest caz. După ce a fost abordat de personajul lui Whitaker, Depp poate fi văzut cum devine interesat de crima respectivă și cei doi își încep rapid investigația. Însă, aceștia se lovesc de o serie de fundături ce vor conduce la situații tensionante.

La începutul anului trecut, The Notorious B.I.G. a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame. Tot în 2020, emblematica coroană pe care rapperul a purtat-o în timpul ședinței foto "King of New York" a fost scoasă la licitație pentru suma de 594.000 de dolari. Mai mult, cei care doresc să afle mai multe informații despre viața și cariera artistului, pot urmări pe Netflix noul documentar "Biggie: I Got a Story to Tell".

VIDEO: Trailer "City of Lies"

Citește în continuare

Trending