Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele a transmis un mesaj de ziua ei, împreună cu o poză ce a stârnit uimirea publicului

Adele a salutat publicul și toată presa i-a preluat mesajul. Poza pe care artista a publicat-o pe Instagram s-a dovedit a fi, însă, de mai mare interes decât informația transmisă în postarea ei.

Publicat

pe

Adele - Send My Love (To Your New Lover)
Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Absentă de pe rețelele de socializare în marea parte a timpului, Adele a publicat de curând un mesaj și o poză pe contul ei de Instagram. Artista a dorit să le mulțumescă fanilor pentru urările frumoase primite de ziua ei, precum și celor din prima linie, care fac tot ceea ce pot în aceste momente pentru ca noi toți să fim în siguranță.

"Vă mulțumesc tuturor pentru iubirea pe care mi-ați transmis-o de ziua mea. Sper că sunteți cu toții în siguranță și cu capul limpede în aceste momente nebunești.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor din prima linie care au grijă ca noi să fim în siguranță, în timp ce-și riscă propriile vieți! Sunteți cu adevărat îngerii noștri!

2020, ok, pa, mulțumesc", a scris Adele.

Informația aceasta nu a atras în mod deosebit atenția presei, ci mai curând poza care a însoțit mesajul. Adele este aproape de nerecunoscut în această fotografie, noua sa siluetă stârnind discuții aprinse în online. Unii fani au felicitat-o că a slăbit, alții au criticat-o, poza fiind share-uită chiar și pe 9GAG.

Poza publicată de Adele de ziua ei

Într-un interviu acordat în 2015 pentru revista Rolling Stone, Adele mărturisea că, în opinia ei, succesul pe care l-a avut se datorează și imaginii ei, publicul putându-se identifica mult mai ușor cu ea decât cu alte artiste mult mai suple.

"Mi-aș arăta corpul dacă aș fi mai slabă? Probabil că nu, pentru că e corpul meu. Dar uneori sunt curiosă să aflu dacă aș fi avut același succes în situația în care nu aș fi fost corpolentă. Cred că atunci când se uită la mine, oamenii se gândesc la ei. Nu spun că toată lumea e la fel de corpolentă ca mine, dar e mai ușor să te identifici cu mine, pentru că nu sunt perfectă, și cred că multe persoane sunt portetizate în șablonul ăsta: perfecte, de neatins."

Oricât de justificată ar fi această analiză, piese ca "Someone Like You", "Rolling In The Deep" și "Skyfall" îi poartă semnătura compozițională și amprenta vocală, iar valoarea lor nu poate fi știrbită de stereotipii și șabloane, credem noi.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending