Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

ADDA a lansat piesa "Prieteni buni", un nou single de pe viitorul album "Artă, viaţă şi iubire" - AUDIO

ADDA a lansat piesa "Prieteni buni", despre prietenii de care îţi aduci aminte când ai necazuri sau te bucuri de o victorie. Este o piesă cu aer bitter-sweet şi multe aluzii la licori bahice care dezleagă simţurile. Vă invităm să ascultaţi noul single în articol."
Coperta single Adda Prieteni buni

Coperta single Adda Prieteni buni (foto: ADDA)

"Prieteni buni" este a unsprezecea piesă de pe primul album al artistei, "Artă, viaţă şi iubire". Acesta este un single despre altfel de prieteni, cei invocaţi prin metafore drept tequila, vodka, vin sau whiskey. Versurile fac aluzie la prieteni falşi, care bârfesc şi se prefac. Prietena vodka este cea care pune sângele în mişcare, iar vinul e bun pentru nopţile lungi de poveşti. Tequila este asociată cu un gust acrişor şi sărat, cu dansul şi cu nopţile pe care ai putea să le regreţi a doua zi.

Nu e neapărat o creaţie despre viaţa hedonistă, ci mai degrabă despre înecarea amarului într-un pahar, o consolare în lungile nopţi de singurătate, dar în mod responsabil nu vicios.

ADDA a declarat următoarele despre inspiraţia din spatele acestui track:

Când am compus piesa «Prieteni buni» făceam cunoștință cu diverse situații: unele amuzante, altele triste, iar multe dintre ele dezamăgitoare. Prietenii din această piesă sunt măștile stărilor mele. Versurile nu îndeamnă lumea la a găsi refugiu în alcool. Enjoy it responsibly!

"Artă, viaţă şi iubire" este primul album al artistei, care include 12 piese pline de sensibilitate şi care ne expun trăirile muzicianei din ultimii ani. Noul single a fost compus de către ADDA alături de Alexandra Rizea, Teodor Baghiu şi Theodor Costache. În septembrie ADDA începea seria de lansări de single-uri de pe primul LP, cu intro-ul titular al acestui disc. Au urmat piesele "Ce am cu tine", "Cum doare o inimă", "A fost odată ca-n poveşti", "Răsărit", "Plâng în hohote", "Grădina", "Dacă" şi "Lacrimi".

"Lacrimi" este o piesă inspirată din povestea de dragoste pe care ADDA o trăieşte alături de soţul său, din care am văzut crâmpeie şi în cel mai nou sezon "Asia Express". Ulterior au debutat şi piesele "Femei" (declaraţie muzicală de putere şi tărie feminină), dar şi "Fals" şi "Stelele".

Citește mai multe despre ADDA
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen + Adam Lambert au lansat "You Are The Champions", reinterpretarea solidară a celebrei piese "We Are the Champions" - VIDEO

Queen + Adam Lambert au lansat o nouă iniţiativă caritabilă, publicând pe YouTube o reintepretare a piesei "We Are the...

Închide