Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Actorul Matthew McConaughey a livrat 110,000 de măști unor spitale din Texas

Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, au livrat 110.000 de măști medicale spitalelor rurale din statul Lone Star, Texas. Echipamentele de protecție au fost plătite de compania automobilistică Lincoln, pentru care McConaughey este purtător de cuvânt.
Matthew McConaughey în

Matthew McConaughey în "True Detective" (captură ecran)

Actorul, câștigător al unui premiu Oscar, a făcut anunțul pe site-urile de socializare. El a postat o fotografie a unui camion bine aprovizionat, aproape revărsat de cutii etichetate "Ford", compania-mamă a constructorului Lincoln. Imaginea a fost însoțită de mesajul:

"Mulțumiri [companiei] Lincoln pentru donația de 110,000 de măști. Eu și Camila Alves pornim la drum să le ducem spitalelor rurale, din împrejurul Texasului, care au nevoie de ele.

În America, lipsa măștilor a continuat și în luna mai. Potrivit unui sondaj recent realizat de Washington Post, două treimi dintre lucrătorii din domeniul sănătății au dus lipsa echipamentelor de protecție. 80% dintre cei intervievați au spus că au purtat o singură mască pe durata întregii ture de lucru, iar 70% au spus că au purtat aceeași mască de mai multe ori.

Nu este prima dată când McConaughey s-a oferit ca voluntar în timpul crizei de coronavirus. Luna trecută, a găzduit un joc virtual de bingo pentru bătrânii unui azil de lângă Austin.

Matthew McConaughey este un actor american, binecunoscut pentru rolul său în filmul "Dazed and Confused" din 1993. Acesta a venit după o serie de mici partituri în producții care nu au atras atenția publicului și a criticilor. După acest succes a apărut în filme precum "A Time to Kill", Contact", The Wedding Planner", "How to Lose a Guy in 10 Days?", Ghosts of Girlfriends Past", "The Wolf of Wall Street", "True Detective" sau "Interstellar". În 2014, McConaughey a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în filmul "Dallas Buyers Club".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ABBA va lansa muzică nouă în acest an, confirmă Björn Ulvaeus

Supergrupul suedez ABBA e gata să revină pe scena muzicală în 2020, conform lui Björn Ulvaeus, component al trupei. În...

Închide