Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

"We Are the Champions" a devenit "You Are The Champions" într-o nouă versiune QUEEN + Adam Lambert - VIDEO

"We Are the Champions", cunoscuta piesă a trupei Queen, a căpătat o nouă semnificație în contextul pandemiei de coronavirus. Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert au înregistrat o altă versiune, dedicată celor care stau acasă și celor din linia întâi, care luptă cu virusul COVID-19.

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În vreme de carantină, Queen și Adam Lambert au transmis un mesaj puternic de iubire și susținere celor care îngrijesc bolnavii de COVID-19, dar și celor care respectă restricțiile și stau acasă. Într-o nouă versiune a piesei "We Are the Champions", înregistrată din autoizolare, refrenul piesei a fost modificat, în semn de mulțumire și apreciere pentru toți cei care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a face ca pandemia să treacă cât mai repede.

"You Are The Champions", a scris Brian May pe Instagram, detaliindu-și urarea: "Această versiune este pentru toți cei care vă doriți ca lucrurile să fie bine !"

Mesajul a fost acompaniat de un video în care îi putem urmări pe Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert interpretând această variantă din confortul propriilor locuințe.

VIDEO: "We Are The Champions" - Queen și Adam Lambert

La sfârșitul lunii martie, Queen + Adam Lambert și-au amânat turneul din Europa pentru vara lui 2021. Iniţial grupul a promis 27 de date europene pentru incursiunea pe continent, dar totul a fost mutat din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu câteva zile, chitaristul trupei Queen își exprima opinia cu privire la stilul nostru actual de viață, care a facilitat actuala pandemie. Deși nu a fost recunoscută ca punct de pornire al pandemiei, mai multe surse au indicat că piața de animele vii din Wuhan ar putea avea legătură directă cu apariția virusului COVID-19, așa încât astfel de practici ar trebui să dispară, susține chitaristul Queen.

"Asta este problema centrală aici, această pandemie pare să fi apărut pe fondul modului în care oamenii mănâncă animale și devine din ce în ce mai cunoscut faptul că a mânca animale nu este cel mai grozav lucru pentru sănătatea ta", a declarat acesta.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiica lui Chris Cornell a cântat "Hunger Strike" în cadrul unui eveniment caritabil - VIDEO

În vârstă de 15 ani, Toni Cornell a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Temple of Dog,...

Închide