Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

"We Are the Champions" a devenit "You Are The Champions" într-o nouă versiune QUEEN + Adam Lambert - VIDEO

"We Are the Champions", cunoscuta piesă a trupei Queen, a căpătat o nouă semnificație în contextul pandemiei de coronavirus. Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert au înregistrat o altă versiune, dedicată celor care stau acasă și celor din linia întâi, care luptă cu virusul COVID-19.

Concert Queen + Adam Lambert (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

În vreme de carantină, Queen și Adam Lambert au transmis un mesaj puternic de iubire și susținere celor care îngrijesc bolnavii de COVID-19, dar și celor care respectă restricțiile și stau acasă. Într-o nouă versiune a piesei "We Are the Champions", înregistrată din autoizolare, refrenul piesei a fost modificat, în semn de mulțumire și apreciere pentru toți cei care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a face ca pandemia să treacă cât mai repede.

"You Are The Champions", a scris Brian May pe Instagram, detaliindu-și urarea: "Această versiune este pentru toți cei care vă doriți ca lucrurile să fie bine !"

Mesajul a fost acompaniat de un video în care îi putem urmări pe Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert interpretând această variantă din confortul propriilor locuințe.

VIDEO: "We Are The Champions" - Queen și Adam Lambert

View this post on Instagram

- this version is for those of you who like things to be the right way up ! Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

La sfârșitul lunii martie, Queen + Adam Lambert și-au amânat turneul din Europa pentru vara lui 2021. Iniţial grupul a promis 27 de date europene pentru incursiunea pe continent, dar totul a fost mutat din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu câteva zile, chitaristul trupei Queen își exprima opinia cu privire la stilul nostru actual de viață, care a facilitat actuala pandemie. Deși nu a fost recunoscută ca punct de pornire al pandemiei, mai multe surse au indicat că piața de animele vii din Wuhan ar putea avea legătură directă cu apariția virusului COVID-19, așa încât astfel de practici ar trebui să dispară, susține chitaristul Queen.

"Asta este problema centrală aici, această pandemie pare să fi apărut pe fondul modului în care oamenii mănâncă animale și devine din ce în ce mai cunoscut faptul că a mânca animale nu este cel mai grozav lucru pentru sănătatea ta", a declarat acesta.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiica lui Chris Cornell a cântat "Hunger Strike" în cadrul unui eveniment caritabil - VIDEO

În vârstă de 15 ani, Toni Cornell a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Temple of Dog,...

Închide