Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD și Neversea în 2020, anul pandemiei - Organizatorii oferă primele informații despre situația festivalurilor

Edițiile din 2020 ale festivalurilor UNTOLD și Neversea au fost puse sub semnul întrebării încă de la debutul pandemiei de coronavirus în România. Pentru a oferi răspunsuri fanilor cu incertitudini, organizatorii oferă primele informații privind situația acestor evenimente în contextul actual, anunțând totodată introducerea unor noi tipuri de bilete și abonamente.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

Într-un mesaj amplu, organizatorii UNTOLD și Neversea anunță că cele două festivaluri NU sunt anulate. Situația rămâne, însă, incertă, evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus din România urmând a influența viitoarele decizii. Organizatorii asigură publicul că vor respecta recomandările autorităților, anunțând, totodată, noi tipuri de bilete și abonamente, care permit o mai mare flexibilitate.

Fanii UNTOLD și Neversea au la dispoziție bilete și abonamente ANYTIME

Toți fanii UNTOLD și NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediții.

Toți cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020.

Există două modalități de modificare: automată, din platforma de check-in manual, din site-urile www.untold.com și www.neversea.com.

Începând de astăzi, 27 aprilie, sunt disponibile la vânzare numai abonamente ANYTIME – General Access și VIP.

Prețurile abonamentelor NEVERSEA și UNTOLD ANYTIME – General Access și VIP:

  • UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe
  • UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe
  • NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe
  • NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe

Mesajul organizatorilor UNTOLD și Neversea

"În această perioadă trăim vremuri excepționale. În astfel de momente ne gândim mai mult ca oricând la oamenii din jurul nostru. Să fim sănătoși, să fim în siguranță sunt de departe lucrurile care contează cel mai mult în acest moment. Și, bineînțeles, să nu ne pierdem speranța, să fim încrezători că vom fi bine. Iar această stare de bine ne va permite, mai devreme sau mai târziu, să ne revedem, mai dornici de distracție și cu mai mult dor de prieteni.

"Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni"

În această perioadă, cu toții avem întrebări, cu toții căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile UNTOLD și NEVERSEA nu sunt anulate și că reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale. Și, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea “când se va termina?”.

Ca organizație responsabilă, așa cum am fost și până acum, avem o datorie față de oameni în general. Avem datoria de a trata orice posibilă decizie legată de evoluția festivalurilor din acest an, cu maximă responsabilitate, punând sănătatea oamenilor pe primul loc.

Vă asigurăm că orice decizii vom fi nevoiți să luăm în perioada următoare, suntem cu totul conștienți de momentele dificile prin care trece întreaga planetă și vom respecta cu totul deciziile și recomandările autorităților, cu privire la felul în care va trebui să tratăm situația celor două festivaluri, în acest an.

"Avem o responsabilitate față de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi și în acest an și au achiziționat deja abonamente la festival"

Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD si NEVERSEA, ne dorim mai mult ca oricine să avem șansa să aducem bucuria festivalurilor și în acest an, în cele mai sigure conditii.

Avem o responsabilitate față de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi și în acest an și au achiziționat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atâta timp cât va exista cea mai mică speranță de a ne întâlni în condiții sigure și în acest an. Dar tot față de acești oameni frumoși, care cred în noi și care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că indiferent de ce se va întâmpla cu edițiile UNTOLD și NEVERSEA în 2020, investiția pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenți la cele două festivaluri nu se pierde!

"Trăim vremuri dificile, indiferent de care parte suntem, însă, pentru organizația noastră, cea mai valoroasă parte din magia UNTOLD sunt fanii"

Am încercat să înțelegem cât mai bine evoluția lucrurilor din perioada următoare, am ascultat întrebările și îngrijorările fanilor noștri și am încercat să venim cu cele mai bune soluții pentru ei.

Trăim vremuri dificile, indiferent de care parte suntem, însă, pentru organizația noastră, cea mai valoroasă parte din magia UNTOLD sunt fanii. Așa că, pentru ei și pentru toți cei care cred în noi, am căutat să aducem claritate și siguranță cu privire la abonamentele și biletele achiziționate pentru edițiile din acest an."

UNTOLD 2020 ar trebui să se desfășoare în perioada 30 iulie - 2 august, iar NEVERSEA 2020 în perioada 2 - 5 iulie.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending