Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

The Killers ne prezintă piesa "Fire In Bone" - AUDIO

Trupa The Killers a lansat o piesă de pe viitorul album. Te invităm să asculți "Fire In Bone".
Vizual The Killers -

Vizual The Killers - "Fire in Bone" (captură ecran)

Formația de rock alternativ a revenit cu un single, asta după ce în luna martie a lansat "Caution". Ambele piese se găsesc pe viitorul material discografic, "Imploding the Mirage". Acesta este cel de-al șaselea album și ar fi trebuit să aibă lansarea pe 29 mai. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, trupa s-a văzut nevoită să amâne lansarea pentru o dată ce nu a fost momentan anunțată.

"Fire In Bone" este una dintre piesele preferate ale trupei, așa cum au menționat pe site-urile de social media. Melodia beneficiază de vizual reprezentat de doi păuni superbi.

Ascultă The Killers - "Fire In Bone"

"Imploding the Mirage" este succesorul lui "Wonderful Wonderful" din 2017 şi a fost produs de trupă, alături de Shawn Everett şi Jonathan Rado de la Foxygen. Materialul beneficiază de contribuțiile lui k.d. lang, Weyes Blood, Blake Mills, Adam Granduciel of The War On Drugs și Lucius.

The Killers este o trupă de rock alternativ şi indie rock, activă din anul 2001 şi având vânzări de peste 28 de milioane de albume. Este cel mai de succes grup muzical sau artist din Nevada.

Citește mai multe despre The Killers
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
National Theatre va difuza gratis pe Youtube piesa "Frankenstein"

National Theatre se alătură instituțiilor culturale care au apelat la ajutorul internetului pentru a-și continua desfășurarea anumitor evenimente.

Închide