Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Taylor Swift plătește salariile angajaților unui magazin de muzică

În această perioadă pandemică, Taylor Swift a sărit în ajutorul celor care au nevoie. Cântăreața a donat bani atât unor fani care și-au pierdut locurile de muncă, dar s-a oferit și să plătească salariile angajaților unui magazin de muzică din Nashville.
Taylor Swift la MTV VMA 2019

Taylor Swift la MTV VMA 2019

Cu o vechime de 20 de ani pe piața muzicală, magazinul Grimey's a fost închis temporar din cauza pandemiei de COVID-19. Angajații au respectat ordinele guvernamentale și au rămas acasă, pentru a stopa răspândirea virusului. Însă odată cu acest demers, s-a ridicat problema salariilor și a asigurărilor medicale. Taylor Swift s-a oferit să plătească toate cele necesare pentru ca angajații magazinului să nu simtă lipsa remunerațiilor.

"Am fost foarte surprinși, și pot spune chiar impresionați, că Taylor Swift ne-a contactat prin intermediul impresarului său pentru a ne ajuta pe durata pandemiei de coronavirus. Nici nu știam că suntem în atenția sa, dar chiar s-a implicat să ofere o mână de ajutor după tornadele ce au lovit Nashville și Tennessee și acum încearcă să ajute o mică afacere locală.

Taylor a oferit un ajutor financial angajaților mei și a fost dispusă să acopere asigurarea medicală pe trei luni. Este foarte important pentru noi și acum mă simt mai liniștit deoarece solicitaserăm împrumuturi de la Asociația Micilor Afaceri pentru a plăti chiria, vânzătorii și alte cheltuieli. Sprijinul domnișoarei Swift ne oferă o reală șansă de revenire.

Având în vedere situația incertă în care ne aflăm, suntem recunoscători că ne putem gândi la posibilitatea de a ne reîntoarce la magazin, de a împărtăși muzică și de a relua legătura cu comunitatea pasionată de muzică, grație donației oferită de Taylor", a spus co-proprietarul magazinului, Doyle Davis pentru publicația Rolling Stone.

Magazinele de muzică trec printr-o perioadă dificilă cauzată de coronavirus. Nu doar că magazinele fizice au fost nevoite să își închidă porțile, dar și retailerii online, precum Amazon, opresc stocurile de materiale muzicale pentru a face loc unor produse mai esențiale. Acest lucru a dus la scăderea dramatică a vânzării de albume.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Mustaine a transmis un mesaj fanilor Megadeth despre planurile trupei - VIDEO

Dave Mustaine, solistul şi creierul trupei Megadeth a transmis un mesaj fanilor, în această perioadă grea de izolare şi pandemie....

Închide