Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tame Impala remixează "The Slow Rush" pentru toți cei care se află în izolare

Tame Impala s-a gândit la fanii care se află în case și nu mai pot dansa într-o atmosferă de club, astfel încât a lansat un remix al celui mai recent album, "The Slow Rush".

Publicat

pe

Copertă album "The Slow Rush" - Tame Impala (captură ecran)
Copertă album "The Slow Rush" - Tame Impala (captură ecran)

După o pauză de patru ani, Tame Impala a revenit în 2019 în peisajul muzical, iar la începutul lunii februarie 2020 a lansat albumul "The Slow Rush". Acest material beneficiază și de un remix gândit pentru cei care nu se mai pot bucura momentan de un dans energic în cluburi sau la petreceri.

Remixul creat pentru izolare a fost lansat pe 31 martie. Intitulat "The Slow Rush In An Imaginary Place", materialul se dorește a fi soluția care să facă izolarea mai ușor de suportat și să proiecteze ascultătorii într-un vis al dansului. Remixul are o durată de 57 de minute, iar apariția sa a fost anunțată pe pagina de Instagram a trupei.

"Am făcut ceva pentru toți <<izolații>>. Se numește <<The Slow Rush In An Imaginery Place>>.  Căștile sunt necesare pentru un efect intens" - Tame Impala.

Tame Impala este activă din anul 2007, sub tutela multi instrumentalistului Kevin Parker. Acesta compune muzică, înregistrează, cântă live şi produce track-urile. Trupa are la activ patru albume de studio: "Innerspeaker" (2010), "Lonerism" (2012), "Currents" (2015) și "The Slow Rush" (2020).

Albumul "Currents" a primit distincţiile "Cel mai bun album rock" şi "Albumul anului" la ARIA Music Awards. La Premiile Grammy din 2016 a fost nominalizat pentru "Cel mai bun album de rock alternativ".

Comentează

Trending