Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Solistul Godsmack nu s-ar mira să afle că s-a infectat cu COVID-19 și i-a trecut

Sully Erna, solistul trupei Godsmack, a povestit într-un live pe Facebook despre o serie de simptome pe care le-a avut și care l-au făcut să creadă că a contractat COVID-19. Din fericire, vocalistul se simte mult mai bine acum.

Publicat

pe

Concert Godsmack la Arenele Romane pe 31 martie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Sully Erna a luat parte la un live pe Facebook organizat de iHeartRadio, în care a povestit despre carantină și despre cât de bine s-a acomodat cu restricțiile actuale. Cu acest prilej, vocalistul a adus în discuție o serie de simptome ciudate pe care le-a avut în luna februarie.

"Nu aș fi surprins să aflu că am avut deja COVID și mi-a trecut, pentru că pe la jumătatea lunii februarie am fost în L.A. cu fiica mea, câțiva dintre prietenii ei și iubita mea, e ceva ce facem în fiecare an. La două zile după ce am coborât din avion, am luat o gripă foarte ciudată. Îmi amintesc cât de straniu mi s-a părut totul. Îmi spuneam: <<E gripă sau e o alergie?>>. Aveam frisoane, dureri musculare, apoi a ajuns la piept - simțeam că am plămânii infectați cu ceva. Nu am ajuns să am dificultăți de respirație, dar presupun că asta se datorează faptului că alerg și cânt și probabil capacitatea plămânilor mei este mai mare. Și apoi m-am gândit...poate nu am luat virusul, pentru că nimeni altcineva nu s-a mai îmbolnăvit", a povestit Sully Erna.

"Am luat medicamentul ăsta și am scăpat de problemele cu plămânii"

Deși nu și-a făcut testul și nu are un diagnostic confirmat, Sully a trebuit să ia un medicament folosit acum în tratarea COVID-19.

"A trebuit să iau azitromicină. Asta se întâmpla înainte să se știe că e ceva grav, sau că e foarte grav, așa că nu erau teste, nu am putut să mă testez. Dar doctorul meu mi-a spus: <<Hey, nu uita, vezi că ai azitromicină în trusa ta de medicamente>>, pentru că o iau cu mine când merg în turneu, să fiu pregătit în caz de ceva. Așa că am luat medicamentul ăsta și am scăpat de problemele cu plămânii. Dar am tușit pentru o perioadă - zile și zile la rând - și durat cam 14 zile până am scăpat de simptome. Așa că acum mă întreb dacă am făcut deja boala și sunt imun. Mi-aș dori să fie așa", a completat vocalistul Godsmack.

În cadrul discuției, Sully a mărturisit și că nu se împacă foarte bine cu ideea de carantină, dar respectă regulile, pentru că nu-și dorește să-i pună în pericol pe cei din jurul său.

Comentează

Trending