Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Solistul Godsmack nu s-ar mira să afle că s-a infectat cu COVID-19 și i-a trecut

Sully Erna, solistul trupei Godsmack, a povestit într-un live pe Facebook despre o serie de simptome pe care le-a avut și care l-au făcut să creadă că a contractat COVID-19. Din fericire, vocalistul se simte mult mai bine acum.

Concert Godsmack la Arenele Romane pe 31 martie 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Sully Erna a luat parte la un live pe Facebook organizat de iHeartRadio, în care a povestit despre carantină și despre cât de bine s-a acomodat cu restricțiile actuale. Cu acest prilej, vocalistul a adus în discuție o serie de simptome ciudate pe care le-a avut în luna februarie.

"Nu aș fi surprins să aflu că am avut deja COVID și mi-a trecut, pentru că pe la jumătatea lunii februarie am fost în L.A. cu fiica mea, câțiva dintre prietenii ei și iubita mea, e ceva ce facem în fiecare an. La două zile după ce am coborât din avion, am luat o gripă foarte ciudată. Îmi amintesc cât de straniu mi s-a părut totul. Îmi spuneam: <<E gripă sau e o alergie?>>. Aveam frisoane, dureri musculare, apoi a ajuns la piept - simțeam că am plămânii infectați cu ceva. Nu am ajuns să am dificultăți de respirație, dar presupun că asta se datorează faptului că alerg și cânt și probabil capacitatea plămânilor mei este mai mare. Și apoi m-am gândit...poate nu am luat virusul, pentru că nimeni altcineva nu s-a mai îmbolnăvit", a povestit Sully Erna.

"Am luat medicamentul ăsta și am scăpat de problemele cu plămânii"

Deși nu și-a făcut testul și nu are un diagnostic confirmat, Sully a trebuit să ia un medicament folosit acum în tratarea COVID-19.

"A trebuit să iau azitromicină. Asta se întâmpla înainte să se știe că e ceva grav, sau că e foarte grav, așa că nu erau teste, nu am putut să mă testez. Dar doctorul meu mi-a spus: <<Hey, nu uita, vezi că ai azitromicină în trusa ta de medicamente>>, pentru că o iau cu mine când merg în turneu, să fiu pregătit în caz de ceva. Așa că am luat medicamentul ăsta și am scăpat de problemele cu plămânii. Dar am tușit pentru o perioadă - zile și zile la rând - și durat cam 14 zile până am scăpat de simptome. Așa că acum mă întreb dacă am făcut deja boala și sunt imun. Mi-aș dori să fie așa", a completat vocalistul Godsmack.

În cadrul discuției, Sully a mărturisit și că nu se împacă foarte bine cu ideea de carantină, dar respectă regulile, pentru că nu-și dorește să-i pună în pericol pe cei din jurul său.

Citește mai multe despre Godsmack
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink despre experiența îmbolnăvirii de COVID-19: "A fost cel mai înfricoșător lucru din viața mea"

Într-un interviu video cu Ellen DeGeneres, Pink a detaliat prin ce a trecut în perioada în care a aflat că...

Închide