Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SolidarLocal Festival, cel mai mare eveniment caritabil din sufrageria ta, are loc pe 1 mai - LINEUP

Anul acesta, 1 Mai va fi sărbătorit cu muzică de acasă, SolidarLocal Festival aducând în sufrageriile noastre peste 40 de concerte susținute de trupe și artiști români care cred că împreună putem face bine. Biletul de intrare este echivalentul unei donații către asociația Dăruiește Viață.

Publicat

pe

SolidarLocal Festival
SolidarLocal Festival

Autointitulat "Cel mai mare festival din sufrageria ta", SolidarLocal este evenimentul de care publicul se va putea bucura de 1 mai chiar de acasă. Festivalul este unul caritabil, încasările din bilete urmând a fi direcționate către asociația Dăruiește Viață.

Cine va cânta la SolidarLocal Festival și cum poți urmări concerte din sufrageria ta

SolidarLocal.ro va găzdui pe 1 mai o serie de concerte susținute de unii dintre cei mai renumiți artiști din portofoliile caselor de producție partenere. Printre artiștii confirmați se numără: Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Days of Confusion, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica și Les Elephants Bizarres.

Concertele, care vor fi înregistrate anterior acasă, vor dura între 10 și 20 de minute, vor fi consecutive și vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio românești.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie să facă o donație de minimum 30 de lei (fără să existe și o limită maximă) către asociația Dăruiește Viață prin intermediul iaBilet.ro. În urma acestei donații pe iaBilet.ro, cumpărătorii vor primi un cod pe care îl pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmări artiștii implicați în campanie.

"#ReușimÎmpreună este mesajul pe care Dăruiește Viață desfășoară campania de strângere de fonduri pentru spitalul modular și echipamentele și aparatura medicală pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevărat și, pe măsură ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este și acest exemplu, ne dăm seama că împărtășim această idee cu mulți alții cărora le pasă. Solidaritatea și responsabilitatea sunt două lucruri importante de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă." - Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

Lista completă a artiștilor și programul festivalului vor fi anunțate în curând. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, urmăriți Agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte online vineri, 1 mai 2020

SolidarLocal Festival

Loc
vStage.ro
Comentează

Trending