Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

SolidarLocal Festival, cel mai mare eveniment caritabil din sufrageria ta, are loc pe 1 mai - LINEUP

Anul acesta, 1 Mai va fi sărbătorit cu muzică de acasă, SolidarLocal Festival aducând în sufrageriile noastre peste 40 de concerte susținute de trupe și artiști români care cred că împreună putem face bine. Biletul de intrare este echivalentul unei donații către asociația Dăruiește Viață.
SolidarLocal Festival

SolidarLocal Festival

Autointitulat "Cel mai mare festival din sufrageria ta", SolidarLocal este evenimentul de care publicul se va putea bucura de 1 mai chiar de acasă. Festivalul este unul caritabil, încasările din bilete urmând a fi direcționate către asociația Dăruiește Viață.

Cine va cânta la SolidarLocal Festival și cum poți urmări concerte din sufrageria ta

SolidarLocal.ro va găzdui pe 1 mai o serie de concerte susținute de unii dintre cei mai renumiți artiști din portofoliile caselor de producție partenere. Printre artiștii confirmați se numără: Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Jean Gavril, Days of Confusion, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica și Les Elephants Bizarres.

Concertele, care vor fi înregistrate anterior acasă, vor dura între 10 și 20 de minute, vor fi consecutive și vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio românești.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie să facă o donație de minimum 30 de lei (fără să existe și o limită maximă) către asociația Dăruiește Viață prin intermediul iaBilet.ro. În urma acestei donații pe iaBilet.ro, cumpărătorii vor primi un cod pe care îl pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmări artiștii implicați în campanie.

"#ReușimÎmpreună este mesajul pe care Dăruiește Viață desfășoară campania de strângere de fonduri pentru spitalul modular și echipamentele și aparatura medicală pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevărat și, pe măsură ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este și acest exemplu, ne dăm seama că împărtășim această idee cu mulți alții cărora le pasă. Solidaritatea și responsabilitatea sunt două lucruri importante de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă." - Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

Lista completă a artiștilor și programul festivalului vor fi anunțate în curând. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, urmăriți Agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Iris
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: "One World: Together At Home", cele mai frumoase recitaluri online care au adus bucurie publicului de Paște

Celine Dion, Paul McCartney, Andrea Bocelli, Lady Gaga, The Rolling Stones, Billie Eilish, Taylor Swift și Stevie Wonder sunt doar...

Închide