Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Shania Twain a fost acompaniată de calul său într-un duet pentru The Academy of Country Music Awards

Shania Twain a cântat într-o variantă acustică două dintre piesele sale celebre, "Honey, I'm Home" și "Man! I Feel Like A Woman".

Publicat

pe

Shania Twain (captură ecran)
Shania Twain (captură ecran)

Ceremonia de decernare a premiilor de muzică country (The Academy of Country Music Awards) ar fi trebuit să aibă loc duminică, 5 aprilie. Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentul a fost reprogramat pentru 16 septembrie. Cu toate acestea, duminică seară, peste 20 de muzicieni country au oferit mini recitaluri din propriile locuințe sau studiouri. Printre cântăreți s-au numărat Shania Twain, Brad Paisley, Darius Rucker, Miranda Lambert, Keith Urban, Blake Shelton & Gwen Stefani.

Shania Twain a oferit un moment încântător și, în același timp, amuzant. Alături de un câine somnoros și de un cal interesat de muzică, artista a cântat într-o variantă acustică două dintre piesele sale celebre, "Honey, I'm Home" și "Man! I Feel Like A Woman".

Calul cântăreței nu a scăpat-o o clipă din priviri, în timp ce aceasta încerca cu profesionalism să continue partitura muzicală.

După o pauză muzicală de 15 ani, Shania Twain revenea în 2017 cu un nou material discografic, "Now". Albumul conține piese inspirate dintr-o perioadă mai dificilă a vieții artistei. După o căsnicie de 17 ani, Shania Twain a divorțat în 2010 de producătorul Robert John "Mutt" Lange. Artista a fost, de asemenea, diagnosticată cu boala Lyme, pierzându-și temporar vocea.

Comentează

Trending