Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Shania Twain a fost acompaniată de calul său într-un duet pentru The Academy of Country Music Awards

Shania Twain a cântat într-o variantă acustică două dintre piesele sale celebre, "Honey, I'm Home" și "Man! I Feel Like A Woman".
Shania Twain (captură ecran)

Shania Twain (captură ecran)

Ceremonia de decernare a premiilor de muzică country (The Academy of Country Music Awards) ar fi trebuit să aibă loc duminică, 5 aprilie. Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentul a fost reprogramat pentru 16 septembrie. Cu toate acestea, duminică seară, peste 20 de muzicieni country au oferit mini recitaluri din propriile locuințe sau studiouri. Printre cântăreți s-au numărat Shania Twain, Brad Paisley, Darius Rucker, Miranda Lambert, Keith Urban, Blake Shelton & Gwen Stefani.

Shania Twain a oferit un moment încântător și, în același timp, amuzant. Alături de un câine somnoros și de un cal interesat de muzică, artista a cântat într-o variantă acustică două dintre piesele sale celebre, "Honey, I'm Home" și "Man! I Feel Like A Woman".

Calul cântăreței nu a scăpat-o o clipă din priviri, în timp ce aceasta încerca cu profesionalism să continue partitura muzicală.

După o pauză muzicală de 15 ani, Shania Twain revenea în 2017 cu un nou material discografic, "Now". Albumul conține piese inspirate dintr-o perioadă mai dificilă a vieții artistei. După o căsnicie de 17 ani, Shania Twain a divorțat în 2010 de producătorul Robert John "Mutt" Lange. Artista a fost, de asemenea, diagnosticată cu boala Lyme, pierzându-și temporar vocea.

Citește mai multe despre Shania Twain
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Charli XCX lansează un nou album

Charli XCX și-a anunțat fanii că va lansa un nou material discografic pe 15 mai. Albumul se va numi "How...

Închide