Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO

Sezonul 4 al serialului "La Casa de Papel" este disponibil acum pe Netflix

Una dintre cele mai reputate producţii Netflix, "La Casa de Papel" a revenit astăzi cu sezonul 4. Aveţi la dispoziţie 8 episoade pentru a afla soarta Profesorului, a lui Nairobi, Tokyo, Rio şi Helsinki. Detalii despre această producţie aflaţi în articol.
Casa de Papel Poster sezon 4 serial Netflix

Casa de Papel Poster sezon 4 serial Netflix │ FOTO: Netflix

"La Casa de Papel" sau "Money Heist" cum e cunoscut în ţările vorbitoare de limbă engleză este un serial spaniol, creat de către Alex Pina pentru televiziunea spaniolă Antena 3. Primele 15 episoade au fost difuzate între 2 mai 2017 şi 23 noiembrie 2017, iar Netflix a cumpărat drepturile pe final de 2017, în urma unui succes răsunător. Seria a fost re-taiată în 22 de episoade mai scurte şi lansată internaţional, începând cu primul sezon pe 20 decembrie 2017.

În aprilie 2018 Netflix continua producţia şi îi sălta bugetul, pentru 16 episoade noi. Partea 3, cu 8 episoade a sosit pe 19 iulie 2019, iar Partea 4, tot cu 8 episoade tocmai a debutat pe 3 aprilie 2020. La aceeaşi dată apare pe Netflix şi un documentar despre fenomenul "Casa de Papel", în care vedem interviuri cu producătorii, actorii şi aflăm ideile din spatele acestui hit. Documentarul se numeşte "Money Heist: The Phenomenon". Primele două părţi au fost despre jefuirea Monetăriei Regale a Spaniei, cu o sumedenie de modalităţi ingenioase de infiltrare, luare de ostatici şi un jaf de 2.4 miliarde de euro.

8 hoţi sunt implicaţi, cu nume de cod inspirate de mari oraşe de pe glob (Nairobi, Helsinki, Rio, Denver, Tokyo, Berlin, Oslo, Moscova), iar creierul operaţiunii este Profesorul (jucat de Alvaro Morte). Seria a fost filmată în Madrid, dar în Partea 3 au fost filmări şi în Panama, Thailanda şi Florenţa. Povestea include numeroase flashback-uri, salturi temporale şi multe twist-uri şi momente tensionate. Sunt şi momente în care naratorul joacă feste publicului, prezentând o viziune iluzorie a realităţii.

Partea 3 a atras 34 de milioane de perechi de ochi, doborând recorduri pe Netflix. Se pare că şi sezonul 4 a debutat cu "scandal", Netflix picând pentru o scurtă perioadă de îndată ce s-au lansat cele 8 episoade. Fanii au reacţionat imediat pe reţelele de socializare şi au început să posteze melodia "Ciao Bella Ciao Ciao", care a definit spiritul revoluţionar al producţiei. De această dată îi regăsim pe jefuitori în Banca Spaniei, având la îndemână secrete de stat, lansatoare de rachete şi tone de aur.

Nairobi a fost împuşcată la finalul Părţii 3, iar iubitei Profesorului, Lisabona i s-a înscenat moartea. Ce se întâmplă mai departe aflaţi din cele 8 noi episoade. Vă pot dezvălui că Berlin va apărea în flashback-uri cântând încă o piesă italiană care va deveni imn al seriei.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Bay ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

James Bay a susținut un show online pentru fanii de acasă, alăturându-se seriei de artiști care au acceptat inițiativa Global...

Închide