Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Selena Gomez a lansat trei piese de pe ediția deluxe a albumului "Rare" - AUDIO

Selena Gomez și-a îmbunătățit cel mai recent material cu o ediție deluxe și a lansat trei noi piese. Ești invitat să le asculți.
Selena Gomez -

Selena Gomez - "Boyfriend" lyric video (captură ecran)

Selena Gomez a lansat albumul "Rare" la începutul anului 2020 și include piese precum "Lose You To Love Me" , "Look At Her Now""Rare" sau "Feel Me". Materialul s-a bucurat de un real succes, astfel încât Selena s-a gândit să lanseze o ediție deluxe ce cuprinde și alte piese, pe lângă cele de pe clasicul "Rare".

Piesele noi, care au fost lansate pe 9 aprilie, sunt însoțite de un lyric video în care apare o fotografie polaroid din videoclipul ei, "Dance Again". Piesa centrală și următorul single care va fi lansat cu un videoclip oficial este "Boyfriend", dar "Souvenir" și "Her" sunt la fel de captivante.

"Souvenir"

"Boyfriend"

"She"

Selena Gomez este o actriță și artistă americană ce a ajuns în atenția publicului odată cu rolul din serialul pentru copii "Barney & Friends" (2002–2004). Primul ei album solo, "Stars Dance", a fost lansat în 2013 și a debutat pe prima poziție în topul Billboard. De atunci, evoluția sa a fost constantă, ajungând să vândă peste 7 milioane de copii ale albumelor sale și 22 de milioane de exemplare a single-urilor lansate.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-l pe David Gilmour cântând piese de la Leonard Cohen împreună cu familia sa - VIDEO

Nu se întâmplă des ca David Gilmour să realizeze cover-uri după alte melodii, însă la ocazii speciale se pot întâmpla...

Închide