Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sam Smith va lansa o piesă în colaborare cu Demi Lovato - TEASER

Dacă acum câteva zile, Sam Smith făcea publică noua colaborare pe contul său de Instagram, ieri artistul a lansat și un teaser al viitorului clip.

Publicat

pe

Sam Smith
Sam Smith

Noul piesă se numește "I'm ready" și va fi lansată cu videoclip vineri, 17 aprilie. Pentru moment, cei doi artiști au oferit publicului un preview și au urcat pe Youtube un teaser al viitorului clip. În cadrul acestuia se poate observa ideea de competiție sportivă ca laitmotiv. Sunt prezentați luptători de wrestling, atleți și înotători. Demi Lovato și Sam Smith apar la sfârșitul teaserului, pe podium, cu medalii la gât.

Teaser Demi Lovato & Sam Smith - I'm Ready

"Sunt incredibil de fericit să lansez această piesă cu minunata și talentata mea prietenă. Te iubesc, Demi! Abia aștept să auziți această piesă vineri", a scris Sam Smith pe contul de Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-7N-1BgrQ0/

În 2017, Sam Smith lansa "The Thrill of It All", material ce s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200. De pe acest album au fost promovate piese ca "One Last Song" și "Pray".

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Recent, artistul a anunțat că își va amâna viitorul album, intitulat "To Die For", dar îi va schimba și titlul, considerându-l nepotrivit în contextul actual al pandemiei Covid-19. Artistul de 27 de ani trebuia să lanseze al treilea disc din carieră pe 1 mai.

Demi Lovato a lansat la începutul lunii martie "I Love Me", o piesă cu un mesaj puternic despre acceptare și iubire de sine. Cele mai recente apariții ale artistei au fost în cadrul premiilor Grammy 2020 și Super Bowl. După 18 luni de pauză, artista a urcat pe scenă interpretând piesa "Anyone", la Premiile Grammy. La scurt timp după acest eveniment, Demi a cântat imnul Statelor Unite în cadrul Super Bowl 2020.

PUBLICITATE
Comentează

Trending