Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Sam Smith va lansa o piesă în colaborare cu Demi Lovato - TEASER

Dacă acum câteva zile, Sam Smith făcea publică noua colaborare pe contul său de Instagram, ieri artistul a lansat și un teaser al viitorului clip.
Sam Smith

Sam Smith

Noul piesă se numește "I'm ready" și va fi lansată cu videoclip vineri, 17 aprilie. Pentru moment, cei doi artiști au oferit publicului un preview și au urcat pe Youtube un teaser al viitorului clip. În cadrul acestuia se poate observa ideea de competiție sportivă ca laitmotiv. Sunt prezentați luptători de wrestling, atleți și înotători. Demi Lovato și Sam Smith apar la sfârșitul teaserului, pe podium, cu medalii la gât.

Teaser Demi Lovato & Sam Smith - I'm Ready

"Sunt incredibil de fericit să lansez această piesă cu minunata și talentata mea prietenă. Te iubesc, Demi! Abia aștept să auziți această piesă vineri", a scris Sam Smith pe contul de Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-7N-1BgrQ0/?utm_source=ig_web_copy_link

În 2017, Sam Smith lansa "The Thrill of It All", material ce s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200. De pe acest album au fost promovate piese ca "One Last Song" și "Pray".

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Recent, artistul a anunțat că își va amâna viitorul album, intitulat "To Die For", dar îi va schimba și titlul, considerându-l nepotrivit în contextul actual al pandemiei Covid-19. Artistul de 27 de ani trebuia să lanseze al treilea disc din carieră pe 1 mai.

Demi Lovato a lansat la începutul lunii martie "I Love Me", o piesă cu un mesaj puternic despre acceptare și iubire de sine. Cele mai recente apariții ale artistei au fost în cadrul premiilor Grammy 2020 și Super Bowl. După 18 luni de pauză, artista a urcat pe scenă interpretând piesa "Anyone", la Premiile Grammy. La scurt timp după acest eveniment, Demi a cântat imnul Statelor Unite în cadrul Super Bowl 2020.

Citește mai multe despre Demi LovatoSam Smith
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Godsmack renunță la toate planurile de turneu pentru 2020

Sully Erna a anunțat că planurile de turneu ale trupei Godsmack se suspendă pentru întregul an. Deși își menține optimismul,...

Închide