Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rita Wilson a suferit efecte adverse din cauza unui tratament anti-COVID-19

Actrița și cântăreața Rita Wilson a vorbit recent într-un interviu despre experiența îmbolnăvirii cu COVID-19, și despre efectele secundare ale unui tratament administrat.

Publicat

pe

Rita Wilson interviu CBS This Morning (captură ecran)
Rita Wilson interviu CBS This Morning (captură ecran)

Președintele Donald Trump a susținut în ultima vreme că medicamentul antimalarie - CLOROCHINA - ar putea fi un posibil tratament pentru coronavirus. Deși este adevărat că unele grupuri medicale au susținut medicamentul și există povești interesante ale succesului său, există și dovezi de efecte secundare drastice și uneori mortale. Rita Wilson, ce s-a vindecat recent de coronavirus, a experimentat administrarea de clorochină și îi avertizează pe oameni să fie conștienți de efectele sale secundare.

În primul interviu de când ea și soțul ei, Tom Hanks, au fost vindecați de coronavirus, Wilson a vorbit la emisiunea CBS This Morning. Ea a spus că i s-a prescris clorochină, dar nu este sigură dacă a avut efectiv un impact asupra virusului - pe lângă faptul că i-a cauzat unele simptome suplimentare:

"Nu știu dacă medicamentul a funcționat sau febra a început să scadă de la sine, dar a scăzut. Cu toate acestea, clorochina a avut efecte secundare atât de serioase".

Rita Wilson a menționat că a simțit stări de greață și amețeli. Nu putea merge și își simțea mușchii slăbiți. Ea i-a îndemnat pe cei care intră în contact cu acest medicament să fie cu băgare de seamă. "Nu știm cu adevărat dacă este util în acest caz". 

În ceea ce privește simptomele COVID-19 în sine, Wilson a spus că febra i-a generat frisoane cum nu mai avusese până atunci. Dincolo de febra de 38,8, actrița s-a simțit foarte obosită și a avut dureri musculare atât de serioase încât nu voia să fie atinsă. Și-a dat seama în retrospectivă că și-a pierdut simțul gustului și al mirosului. Soțul său, Tom Hanks, a experimentat simptome mai ușoare. Febra lui a fost mai scăzută și și-a păstrat simțul gustului și al mirosului

Din fericire, cei doi par complet recuperați. Tom Hanks tocmai a găzduit episodul "At Home" al emisiunii Saturday Night Live în weekend, în timp ce Rita a făcut echipă cu Naughty by Nature pentru un remix al piesei "Hip Hop Horray".

Interviu Rita Wilson despre COVID-19:

Comentează

Trending