Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Pink despre simptomele COVID-19 avute de fiul ei de 3 ani: "Jameson a fost foarte, foarte bolnav"

Diagnosticată cu noul coronavirus în urmă cu 3 săptămâni, Pink a povestit într-un live pe Instagram despre simptomele fiului ei de 3 ani, infectat și el cu SARS-CoV-2. Artista a fost extrem de îngrijorată pentru sănătatea băiețelului ei, acesta având simptome puternice, deși înainte de diagnostic era "perfect sănătos".

Publicat

pe

Videoclip Pink Walk Me Home
Videoclip Pink Walk Me Home │ FOTO: Pink

Pink a participat duminică la un Live Chat pe Instagram cu scriitoarea Jen Pastiloff, care este și o bună prietenă a artistei. Discuția a avut drept scop strângerea de fonduri pentru oamenii aflați în nevoie în contextul pandemiei de coronavirus.

"Fiul meu de 3 ani, Jameson, a fost afectat cel mai tare. Au fost multe nopți în care am plâns"

Cu prilejul acestei discuții, artista a povestit despre simptomele pe care ea și fiul ei de trei ani le-au avut câtă vreme au stat în carantină, diagnosticați fiind cu COVID-19.

"Am fost foarte, foarte bolnavi. Fiul meu de 3 ani, Jameson, a fost afectat cel mai tare. Au fost multe nopți în care am plâns și niciodată nu m-am mai rugat atât de mult.

La un moment dat m-am auzit spunând: <<Am crezut că ne-au promis că cei mici vor fi OK>>. Dar nu e garantat. Nu e nimeni în siguranță", a detaliat Pink, explicând că fiul ei era "perfect sănătos" înainte de a contracta virusul COVID-19.

Care au fost simptomele lui Jameson, fiul lui Pink

Pink a mărturisit că a fost foarte îngrijorată și că Jameson încă are o ușoară febră, chiar și după 3 săptămâni.

"Jameson a fost foarte, foarte bolnav. Am ținut un jurnal cu simptomele lui și ale mele în ultimele 3 săptămâni. El încă are o temperatură de 37.8, după trei săptămâni... A fost un adevărat roller coaster. Unul diferit pentru fiecare dintre noi."

Pink a detaliat apoi care au fost simptomele lui Jameson. Potrivit artistei, acesta "a avut febră pentru trei săptămâni și diaree, după care constipație și vomă și letargie și toate lucrurile care te fac să te sperii din cale afară atunci când ești mamă". 

Care au fost simptomele lui Pink

Deși simptomele pe care artista le-a avut nu au fost la fel de grave ca cele ale fiului ei, Pink a fost nevoită să recurgă la un nebulizator pentru a putea respira. Artista suferă de astm, însă nu mai folosise un nebulizator de 30 de ani.

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Cele mai iubite artiste ale secolului 21, potrivit difuzărilor din UK - TOP 20

PPL (Phonographic Performance Limited) a publicat un top al celor mai populare artiste ale secolului 21, considerând difuzările de pe posturile de radio și TV din Marea Britanie. Din clasament fac parte atât artiste britanice, precum Adele și Ellie Goulding, dar și cântărețe americane precum Katy Perry, Pink și Taylor Swift.

Publicat

pe

Pink
Pink │ FOTO: Captură YouTube

Deși au spus da Brexit-ului, britanicii nu sunt naționaliști când vine vorba de preferințe muzicale. Potrivit unui clasament realizat pe baza difuzărilor de pe radio și TV din UK, cea mai populară artistă a secolului 21 este Pink. Alecia Beth Moore, pe numele ei real, a reușit să ajungă în inimile englezilor încă de la lansarea primului ei album, "Can't Take Me Home" (2000), ce a fost certificat cu platină în UK, rămânând în topul preferințelor acestora până în prezent, respectiv 7 albume mai târziu.

Pink este, potrivit PPL (Phonographic Performance Limited), artista cu cele mai multe difuzări pe TV și radio din Marea Britanie, hituri precum "Get The Party Started", "Just Like A Pill", "So What", "Who Knew", "Just Give Me a Reason", "What About Us" și  "Walk Me Home" menținând-o pe artistă în atenția publicului pe parcursul întregii sale cariere. Este impresionant, totuși, că Pink reușește să le surclaseze la capitolul difuzări pe Madonna și Katy Perry, ale căror cifre de vânzări sunt mai ridicate la nivel internațional.

Adele, cea mai de succes artistă britanică a ultimului secol, se află pe locul 6 în acest clasament, această poziționare ușor dezamăgitoare datorându-se, cu siguranță, faptului că albumul ei de debut a apărut abia în 2008, Pink și artistele mai sus plasate având un avans de câțiva ani buni înaintea sa.

După Adele o găsim pe Beyonce și apoi pe artista australiană Kylie Minogue, ce a fost mereu extrem de iubită în Marea Britanie.

"E o onoare atât de mare să mă număr printre artistele cu cele mai multe difuzări pe radio în secolul 21 și să fiu și într-o companie atât de selectă!

E uluitor pentru mine și sunt atât de recunoscătoare să aflu că muzica mea este, în continuare, ascultată de atât de mulți oameni!", a declarat Kylie Minogue.

Topul este completat de nume legendare precum Whitney Houston și Diana Ross, dar și de artiste din tânăra generație, precum Dua Lipa, Ellie Goulding și Ariana Grande.

TOP 20 - Cele mai iubite artiste ale secolului 21 în UK

 1. Pink
 2. Madonna
 3. Katy Perry
 4. Rihanna
 5. Lady Gaga
 6. Adele
 7. Beyoncé
 8. Kylie Minogue
 9. Little Mix
 10. Whitney Houston
 11. Taylor Swift
 12. Sugababes
 13. Kelly Clarkson
 14. Dua Lipa
 15. Ellie Goulding
 16. Christina Aguilera
 17. Diana Ross
 18. Jess Glynne
 19. Rita Ora
 20. Ariana Grande
Citește în continuare

Trending