Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Pink despre simptomele COVID-19 avute de fiul ei de 3 ani: "Jameson a fost foarte, foarte bolnav"

Diagnosticată cu noul coronavirus în urmă cu 3 săptămâni, Pink a povestit într-un live pe Instagram despre simptomele fiului ei de 3 ani, infectat și el cu SARS-CoV-2. Artista a fost extrem de îngrijorată pentru sănătatea băiețelului ei, acesta având simptome puternice, deși înainte de diagnostic era "perfect sănătos".
Videoclip Pink Walk Me Home

Videoclip Pink Walk Me Home (foto: Pink)

Pink a participat duminică la un Live Chat pe Instagram cu scriitoarea Jen Pastiloff, care este și o bună prietenă a artistei. Discuția a avut drept scop strângerea de fonduri pentru oamenii aflați în nevoie în contextul pandemiei de coronavirus.

"Fiul meu de 3 ani, Jameson, a fost afectat cel mai tare. Au fost multe nopți în care am plâns"

Cu prilejul acestei discuții, artista a povestit despre simptomele pe care ea și fiul ei de trei ani le-au avut câtă vreme au stat în carantină, diagnosticați fiind cu COVID-19.

"Am fost foarte, foarte bolnavi. Fiul meu de 3 ani, Jameson, a fost afectat cel mai tare. Au fost multe nopți în care am plâns și niciodată nu m-am mai rugat atât de mult.

La un moment dat m-am auzit spunând: <<Am crezut că ne-au promis că cei mici vor fi OK>>. Dar nu e garantat. Nu e nimeni în siguranță", a detaliat Pink, explicând că fiul ei era "perfect sănătos" înainte de a contracta virusul COVID-19.

Care au fost simptomele lui Jameson, fiul lui Pink

Pink a mărturisit că a fost foarte îngrijorată și că Jameson încă are o ușoară febră, chiar și după 3 săptămâni.

"Jameson a fost foarte, foarte bolnav. Am ținut un jurnal cu simptomele lui și ale mele în ultimele 3 săptămâni. El încă are o temperatură de 37.8, după trei săptămâni... A fost un adevărat roller coaster. Unul diferit pentru fiecare dintre noi."

Pink a detaliat apoi care au fost simptomele lui Jameson. Potrivit artistei, acesta "a avut febră pentru trei săptămâni și diaree, după care constipație și vomă și letargie și toate lucrurile care te fac să te sperii din cale afară atunci când ești mamă". 

Care au fost simptomele lui Pink

Deși simptomele pe care artista le-a avut nu au fost la fel de grave ca cele ale fiului ei, Pink a fost nevoită să recurgă la un nebulizator pentru a putea respira. Artista suferă de astm, însă nu mai folosise un nebulizator de 30 de ani.

Citește mai multe despre Pink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga ne arată artwork-ul noului album

Lady Gaga le-a dezvăluit fanilor coperta noului album, "Chromatica", material ce ar fi trebuit să fie lansat luna aceasta.

Închide