Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

iMapp Bucharest 2020 se vede live online - "One World. One Heart", 46 de artiști, o singură inimă

Sub deviza "One World. One Heart", iMapp Bucharest aduce împreună 46 de artiști din toate colțurile lumii, pentru a transmite un mesaj de solidaritate și speranță. Lucrările vor fi proiectate simultan în 4 țări, inclusiv în România, și vor putea fi urmărite live online.
iMapp Bucharest - One World. One Heart

iMapp Bucharest - One World. One Heart

Proiectul de conștientizare publică a susținerii reciproce -  "One World. One Heart" implementat prin intermediul artelor vizuale la nivel internațional, a fost realizat pro bono de artiștii implicați și susținut tehnic și logistic de parteneri, fără costuri din bugetul Primăriei Capitalei sau din bugetul Creart.

Lucrările de la iMapp Bucharest 2020 vor fi proiectate simultan în București, Budapesta, Seattle, Monterrey

46 de artiști internaționali din domeniul audiovizual au fost invitați să creeze animații 3D cu o durată de 10 secunde, pornind de la același element – o inimă, întărind, prin forța creativă, mesajul campaniei de solidaritate la nivel internațional. Lucrările au fost reunite într-un singur video, care va fi proiectat simultan pe fațadele unor clădiri din întreaga lume, respectiv din București (România), Budapesta (Ungaria), Seattle (S.U.A.), Monterrey (Mexic).

iMapp Bucharest 2020 se va putea urmări online vineri, 17 aprilie

În București, aceste lucrări vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului vineri, 17 aprilie 2020, la ora 22:00, și vor fi prezentate publicului online, pe pagina de Facebook iMapp Bucharest - printr-un live streaming.

Tema campaniei

Tema acestei campanii de conștientizare este "One World. One Heart", fiind dublată de hashtag-urile:

  • #staybrave – un omagiu adus eroilor din linia întâi în lupta cu noul coronavirus
  • #strongertogether – un mesaj pentru toți cei care stau acasă, salvând viețile multora, știind că responsabilitatea face o diferență reală
  • #lovecandoanything – o reprezentare a manierei în care arta poate transmite cele mai nobile sentimente.

iMapp Bucharest este unul dintre cele mai mari concursuri internaționale de 3D video mapping.

De-a lungul celor șase ediții, iMapp Bucharest s-a bucurat de participarea în finală a unor echipe de artiști de excepție din: Canada, Spania, China, Mexic, Austria, Portugalia, Ucraina, Olanda, Italia, Ungaria, Japonia, Turcia, Germania, Muntenegru, Rusia, Belgia, Franța, Republica Cehă, Polonia și România.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legendarul saxofonist Lee Konitz a murit la vârsta de 92 de ani

Lee Konitz, prolificul saxofonist de jazz cu o carieră de peste 70 de ani în industria muzicală, a murit miercuri...

Închide